No. 0853 – Findes det perfekte snitmønster? | Dorte Bak
Mode & shopping

No. 0853 – Findes det perfekte snitmønster?

Syr du tøj til dig selv eller bliver det ved børnetøjet og sofapuderne? Jeg samarbejder med Nanna fra How to do Fashion og det munder meget snart ud i to snitmønstre til kvinder, som du kan købe og gøre til dine egne.

Jeg kan godt lide at sy, men det bliver som regel ved børnetøjet, fordi det er for svært at sy til mig selv, hvor pasform og detaljer lever op til mine egne forventninger.

Ganske få gange er det lykkes mig at sy tøj til mig selv, som jeg er blevet glad for. De gange, hvor det er lykkes, er det fordi jeg hos Line har tegnet og tilpasset mønsteret til MIG, og derved har haft et godt grundmønster. Alle de mønstre, jeg efterhånden har prøvet af fra Stof 2000, Stof & stil osv… tjah, de har bare skuffet mig igen og igen.

Design samarbejdet har jeg med Nanna, som syede min brudekjole. Når hun er færdig med at graduere størrelserne syr hun modellerne op i de designs, vi har aftalt. Det glæder jeg mig virkelig til at se.

NANNA

Collagen her er blot inspirationsbilleder fundet på Pinterest, men ligesom den collage jeg sidst delte med jer, så sammenfatter den altså de to designs, som jeg har lavet til Nanna. I det tidligere indlæg (her) kan du se collagen og læse mere konkret om samarbejdet og resultaterne, som er på vej.

Jeg kan godt løfte sløret så meget at sige, at her er tale om en nederdel og en overdel. Det bliver sådan, at man kan købe et snitmønster, som passer i din størrelse og der vil bl.a. være online vejledninger og video tutorials, som hjælper dig igennem arbejdet.

Grundmønsteret kan bearbejdes og for at skitsere fleksibiliteten i grundmønsteret, så vil Nanna sy det op som både en brudekjole såvel som en version i isoli! Cool hvis man kan sy sin egen brudekjole, hva?!

English recap: My cooperation with Nanna from How to do Fashion is coming along.

Relaterede indlæg

7 Kommentarer

 • Reply
  Signe Rask Nielsen
  marts 5, 2014 at 19:35

  Det lyder rigtig spændende. Jeg får faktisk syet en del til mig selv – men jeg går også hos Line, og bliver super inspireret der.
  Du kan se nogle af de ting jeg laver på min blog bynuggo.blogspot.dk
  Jeg glæder mig til at følge jeres arbejde med mønstrene.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   marts 7, 2014 at 09:54

   Var vi til syning sammen i tirsdags? Kan ikke rigtig se på billedet af dig, om du var en af alle de nye ansigter eller ej?! Rigtig god weekend og jeg kigger da lige forbi din blog 🙂

 • Reply
  nanna
  marts 5, 2014 at 20:40

  Så fint indlæg Dorte 🙂 Glæder mig så meget til at jeg skal vise dig noget færdigt

 • Reply
  Katja Astrup
  marts 7, 2014 at 09:21

  Sejt samarbejde som jeg glæder mig til at se :0)

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   marts 7, 2014 at 09:51

   Tror det bliver rigtig godt og det er i hvert fald en spændende proces for mig at være en del af. Rigtig god weekend Katja 🙂

 • Reply
  No. 0929 – Sommer outfit, loppefund og designsamarbejde | by.bak interior & lifestyle
  december 26, 2014 at 21:12

  […] I denne uge skal jeg mødes med Nanna igen. Hun er ved at gøre klar til en snarlig lancering af den første style, som jeg har designet til hende. Jeg er super spændt! Læs mere om samarbejdet og min inspiration her. […]

Leave a comment

%d bloggers like this: