Hvad har jeg gang i? | Dorte Bak
Løst og fast

Hvad har jeg gang i?

Ja, her er blevet lidt stille, og det fortsætter nok lidt endnu, men jeg vil bare lige stemple ind og fortælle dels at jeg er her og er glad for jeres søde kommentarer til det sidste indlæg, men også at jeg vender stærkt tilbage meget snart. 

Der er Design Trade i Bellacentret, en masse events, pressemeddelelser at suse igennem, der er job, og jeg skal en tur til Spanien på onsdag til lørdag (fortæller jeg mere om på et andet tidspunkt) og nåh ja, så har jeg sørme også lige takket ja tak til en ny udfordring. Jeg er blevet konsulent for det fantastiske danske tøjmærke Black Swan, som jeg har luret på nærmest siden de startede op i 2012. Nu kunne jeg altså ikke modstå fristelsen længere og er nødt til at prøve kræfter som konsulent, så yeayhh at de havde lyst til at hive mig ombord 🙂

Jeg har super ultra travlt lige nu – jeg skal kortlægge vores kalender for de kommende måneder, jeg skal lære kollektionen grundigt at kende og jeg skal have booket en masse hyggelige shoppingevents – måske hos dig? I hvert fald, hvis du kunne tænke dig at arrangere verdens hyggeligste shoppingevent for dig og dine veninder, så kan du hvis du bor i Københavnsområdet, kontakte mig på mailen dorte.b@blackswan.com.

Her får du bare lige et par snapshots fra dagene, der gik og som sagt, lover jeg at vende tilbage med fornyet styrke – lige om lidt 🙂

English recap: I am busy busy busy and this explains why the blog is quiet these days. I promise to return in a short while and I have a lot of new posts in the making for you. I started out as shopping advisor for the danish clothing brand Black Swan. I am super excited and also very busy preparing myself for shopping events and getting to know the wonderful collection of women’s clothes. 

………………………………………

LINKS:
Lucie Kaas homepage here
Black Swan homepage here

Follow this blog on Bloglovin
Follow this blog on Facebook
Follow this blog on Pinterest
dukker 2

Dukkerne er fra China Town i Singapore. De går sikkert i stykker for et godt ord, men nøj hvor er de cute
Processed with VSCOcam with f2 presetFint nyt juniorsengetøj fra Lucie Kaas
Processed with VSCOcam with f2 presetSkønne Janne fra Black Swan viser kollektionen frem for vi konsulenter

Processed with VSCOcam with t1 preset HusetRegnbue og særligt lys lige henover vores hus

Processed with VSCOcam with t1 presetVi har fået lavet ny forhave med skagensstakit. Jeg ELSKER at komme hjem til det syn her.

Black Swan 2En af mine style favoritter fra Black Swan kollektionen bliver helt sikkert dynejakken her… og nederdelen også 🙂

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  august 25, 2014 at 10:26

  Hvor køber jeg juniorsengetøjet fra Lucie Kaas?

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   august 25, 2014 at 12:08

   Hej Louise.
   Det er først lige blevet præsenteret på messen, så det rammer nok først butikkerne i løbet af de næste par måneder, men jeg er sikker på, at du finder en forhandlerliste på Lucia Kaas hjemmeside. Desværre kender jeg ikke deres forhandler sådan lige uden at undersøge sagen, men jeg har lagt et link ind til deres hjemmeside. Kh Dorte

   • Reply
    Louise
    august 25, 2014 at 13:21

    Nå så forstår jeg bedre jeg ikke kunne finde det nogen steder.
    Tak for dit hurtige svar!

    • Reply
     by.bak interior & lifestyle
     august 25, 2014 at 13:30

     Velbekomme, jeg håber du finder det – det var en fed økologisk bomuld og lækkert at røre ved og motivet taler jo for sig selv 🙂

 • Reply
  madebyhelena
  august 25, 2014 at 17:47

  Hvor lyder det bare spændende Dorthe og ikke mindst med din lille sviptur til Spanien, glæder jeg mig til at høre mere om.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   september 5, 2014 at 11:35

   Og det er på trapperne, alt det du skal høre mere om – tankevækkende ord og oplevelser. Glæd dig

 • Reply
  Katja Astrup
  august 26, 2014 at 08:59

  Spændende tid du går i møde :0) Rigtig god tur til Spanien, jeg smutter selv en tur til Barcelona på lørdag :0)

Leave a comment

%d bloggers like this: