Guldranke, rens luften i dit hjem med en plante | Dorte Bak
Bolig

Guldranke, rens luften i dit hjem med en plante

guldranke plante luftrenserCopyright
English recap

Dagens lille detalje ♥

indlægget indeholder reklame_grønMin guldranke, som hænger i den fineste makramé fra loftet, er ikke bare en plante, derimod også en smuk luftrenser. Den formerer sig hurtigt og effektivt, og jeg er ret overrasket over, hvor hurtigt, den formerer sig, men det er jo bare en kæmpe gevinst, at den smyger sig omkring makraméen på denne måde. Jeg synes, den er så sød i sit udtryk med de hjerteformede blade 

Guldranken er en luftrenser, hvilket betyder, at den bidrager til en renere luft og behageligt indeklima. Den siges at rense luften for kemikalier i luften, og så vides det, at den vokser hurtigere og bliver større, hvis den for eksempel bliver plantet omkring en mossøjle, fordi det giver rødderne fæste. Den er nem at holde, men skal ikke udsættes for alt for meget direkte sollys.

English recapDetail of the day ♥

The Golden Queen is a plant that actually cleanses the air in your home. Among other qualities it removes chemical odors and to top it all it grows fast and is easy to take care of. I just love the look of the heart shaped leaves.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Leave a comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    %d bloggers like this: