Blær, bling og bragende skøn fredag | Dorte Bak
Mode & shopping

Blær, bling og bragende skøn fredag

Billede 17-03-2017 17.21.12Copyright

Links

Jeg har helt optur over et par nye sneaks, jeg lige har klikket hjem fra Asos. De er det rene bling-party, og det eneste træls ved situationen, det er at de pt er helt udsolgt – aj også at de er udsolgt i en anden udgave med pastelrosa satin. Uhm dem gad jeg virkelig godt have stavret rundt i her i foråret! Ikke desto mindre føler jeg mig alt for glad til ikke at ville dele det med jer, så undskyld undskyld at jeg lige blærer mig med mit bling. Måske de pludselig får dem hjem igen?

Billede 17-03-2017 17.49.01

Ku’ du ikke lige se det for dig? Der står så meget Dorte på de sko her…

Hvis du nu virkelig bare har brug for at klikke noget bling hjem, som i lige nu, synes jeg du skal kigge på disse skrupsakker fra Adidas.

Fredag aften er lige ved at indhente mig, så jeg lader det være ved dette, men jeg benytter da lige lejligheden til at sige GOD AFTEN til dig. Her står den på bad, X factor og sushi/risengrød. Pigerne og jeg er alene hjemme, og det er drøn hyggeligt 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Reply
  Celena
  marts 18, 2017 at 00:13

  Love your shoes! Perfect for spring weather 😉

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   marts 20, 2017 at 08:06

   I so agree with you – I gave them a virginity walk this weekend and was given some blisters in return, so I guess I have to wear them properly in. Have a great day, love from Dorte

Leave a comment

%d bloggers like this: