Mættende salat med perlebyg og humus | Dorte Bak
Lately Opskrifter Salater

Mættende salat med perlebyg og humus


Copyright

I skal ikke snydes for denne virkelig nemme salat med humus, perlebyg og granatæblekerner. Den er fuld af smag, mætter godt og kan erstatte dit sædvanlige tilbehør.

Uha, vi fik simpelthen den bedste salat til vores aftensmad i går, og jeg tænkte den var fin lige at dele med jer herinde. 

Find flere af mine salater her

Mættende salat med perlebyg og humus

(Til 2 personer)

1 1/2 dl perlebyg
En god håndfuld feldsalat
1 granatæble
1 stor spsk humus
1 spsk olivenolie
1 forårsløg
1/4 agurk

  1. Sæt vand over i en lille kasserolle og bring det til kogepunktet. Skyl perlebyg i en sigte og kog dem møre. Skyld dem efterfølgende i koldt vand og lad den afdryppe grundigt
  2. Skær forårsløg og agurk ud i små stykker
  3. Skyld salaten 
  4. I et fad lægges alle grøntsager og perlebyg
  5. Rør din humus op med olie for at gøre den mere smidig og rør nu denne og alle øvrige ingredienser sammen


Salaten mætter godt og kan sagtens erstatte traditionelt tilbehør som kartofler og pasta. Vi spiste sprøde kyllinge cordon bleu til, og for pigernes skyld lavede jeg nogle råstegte kartoffeltern også. Den lille portion, som blev tilbage spises senere i dag.

Tip! Køb granatkerner i Irma, så slipper du for at bakse med frugten selv

Jeg vil nu få lavet madplan til den kommende uge. I morgen er det min mands fødselsdag, så mon ikke også der lige skal planlægges lidt hygge for ham? 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Reply
    Nadia WH
    marts 19, 2017 at 17:41

    Tak for inspiration. Den lyder lige som noget for mig og skal bestemt prøves 🙂

Leave a comment

%d bloggers like this: