Fine glimt fra uge 24 | Dorte Bak
Lately Løst og fast

Fine glimt fra uge 24

Det er søndag, solen skinner og vi har grillet – foruden de fine og positive facts har ugen i øvrigt brangt fine stunder med sig, som jeg her ser nærmere på.

Nyder du ikke og denne tid? Der er bare noget helt særligt ved tiden op til ferier, synes jeg – som om arbejdet bliver hyggeligere og eftermiddagene og aftenerne mere afslappede og rare. Jeg elsker sommer!

Jeg var græsenke onsdag til fredag denne uge, hvilket var temmelig hyggeligt. Jeg er for længst kommet forbi stadiet, hvor man jeg frygter at være alene med børnene, så jeg glæder mig faktisk altid til dage, hvor manden skal afsted. Som regel betyder det samsovning i dobbeltsengen, fy-skamme-mad og skøre morgener, fordi jeg er så dårlig til at stå op. Ha ha. Vi klarer den heldigvis hver gang – også uden at komme for sent.

Ugen vi tager hul på bliver simpelthen pigernes sidste uge i skole. Hvor vildt er det lige? De begyndte jo lige i 0. Klasse i går og nu skal de allerede have sommerferie! Det er magisk, og jeg glæder mig til så mange ting denne uge; syning på fredag, søde kunder i salonen, frokost på ny restaurant i København, Skt. Hans weekend med venner på besøg. Ahhh ja, der er heldigvis masser af ting at se frem til.

Hvad står der af gode ting i din kalender og hvornår går du på ferie mon? Kram fra Dorte ♥

Min variant af de fine negle, som Fru Nygift flashede sidste uge

Spontant gensyn med mit barndomshjem og æbletræet, min far plantede til min mor, som er blevet kæmpe stort

En magisk weekend i det sydfynske, som jeg fortæller mere om i et indlæg den kommende uge

Bling til både hænder og fødder

Skøn farvekombi på salonens kaktus … det ligner en classy ombre

Smukt syn på vej fra kirkegården, hvor min far er begravet

Lykken er at genopfinde et gammelt outfit – tænk hvad omgivelser og høje hæle alligevel gør!


Havelykke ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Reply
  Celena
  juni 19, 2017 at 12:40

  Sounds cosy!

  Actually, I am leaving in a week…. for Sweden (to spend time with svigermor og svigerfar) and then Copenhagen (to spend time with my friends) 😉

 • Reply
  Mille
  juni 19, 2017 at 17:03

  Rigtig hyggelig blogpost, Dorte 🙂

  Dit outfit er simpelthen så fint!

  Kh. Mille.

Leave a comment

%d bloggers like this: