Klassiske børnekjoler i blå og hvid | Dorte Bak
Børn Lately

Klassiske børnekjoler i blå og hvid

Hvad er det, vi falder for ved de blå-hvide kjoler til børnene? For mig er det nok bare noget romatisk og klassisk, som fungerer igen og igen, og derfor er jeg særligt glad for denne kjole. Jeg linker til 11 skønne alternativer, så du ikke behøver sætte dig ved symaskinen for at få den fine sommerkjole i hus.

Jeg har vist flere glimt af kjolen, jeg syede hos Line, men flere af jer spørger til den fortsat, så nu får I lov at se kjolen “in action”. Jeg er sindssygt glad for kjolen, som klæder pigerne og var virkelig overskuelig at sy. Jeg er nu på udkig efter stof, jeg kan sy en mere i, men indtil videre skiftes pigerne til at have den på.

Jeg er total klar over, at I ikke alle sammen suser til Vesterbro for at sy en kjole magen til, så hvis du drømmer om en kjole med lidt af samme stemning over sig, så har jeg fundet nogle ret fine erstatninger frem, som måske kan få dit hjerte til at banke lidt hurtigere… det dur for mig i hvert fald, ha ha.

 1. Fineste lyseblå kjole fra Wheat – er meget vild med den, og tror den sidder super godt på en lille pigekrop
 2. Babykjole fra Noa Noa Miniature
 3. Polo kjole fra Ralph Lauren – de kan bare noget helt gennemført, klassisk og nærmest snobbet på en ok måde. Ved du, hvad jeg mener?
 4. Babykjole fra Hust & Claire, som endda er sat ned med 30%
 5. Super sød kjole med bindebånd fra Name It
 6. Sød babykjole fra Marmar
 7. Fineste kjole med striber fra Name It, som altså også findes med blå striber. Jeg kunne bare slet ikke stå for denne slikkepindsstribede sag…
 8. Klassisk kjole med jersey og striber fra Noa Noa Miniature, som jeg mange gange har lagt i kurven til mine piger. Findes også i babykjole her
 9. Endnu en fin babykjole med tern
 10. Smukkeste, stribede kjole fra Mini A Ture
 11. Mango-kjole med super sødt cross-over på ryggen, fra str 104 og opefter

Jeg er simpelthen græsenke de kommende par dage, og selvom jeg havde planlagt tid ved min symaskine i aften, så har jeg lige ryddet kalenderen for at ordne hår på en veninde i nød. Det skal nu også nok blive hyggeligt, ingen tvivl om det. God aften til dig også, klem fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Leave a comment

  %d bloggers like this: