Fine glimt fra uge 28 | Dorte Bak
Lately Løst og fast

Fine glimt fra uge 28


De fine glimt lugter langt væk af ferie – på godt og ondt, men mest godt. Her er ugens lækkerheder…

Halli hallo freunde! Vi er i Tyskland på sommerferie og nyder det i bedste stil med tyskernakke, alpemusik og alle de andre fordomme vel bekræftet. Vi har det godt – faktisk elsker jeg Tyskland, og sproget ikke mindst. 

Jeg synes nok, det krævede lidt at vænne mig til at have ferie. Dagene hjemme i København blev fyldt op med en masse praktisk, som udsatte feriefornemmelserne, og så tilbragte vi jo lige 3 dage her (reklamelink), før vi endelig vendte snuden mod Berlin. Den del af ferien var åbenlyst booket for børnenes skyld, og jeg glæder mig til at fortælle meget mere om det i et andet indlæg, fordi i dag skal det bare handle om at runde ugen af med nogle små gode glimt.

Idag er vores første hele dag i Berlin, så hurra for alt det skønne, der venter os. Jeg spottede et lille vegansk spisested i nærheden af os, som skal prøves af en af dagene, og i dag bevæger vi os over omkring Kastanien Allé, hvorunder også skulle være en kæmpe stor og god legeplads – og gode kaffebarer! Husk du kan følge med på Instagram, hvor jeg især i Story deler ud af vores færden og gøren. @bybak er profilnavnet, hvis ikke du allerede har styr på det, blink blink.

Se med her, hvor jeg deler nogle af de gode glimt fra ugens gang… knus Dorte ♥

Tvillinger overalt (se i baggrunden) på vores tyske familieparadis. Fik talt mig fremt il hele 7 sæt tvillinger!!

En god film downloaded på Netflix – så er mor glad. Jeg så The Jane Austen Book Club, som var rigtig sød og nem at se, især for Jane Austen-fans (a.k.a. Mig)

Tid til at smække benene op og ordne negle, mens ungerne leger med LEGO og manden tager en slapper

En tur til Dragør dagen før afgang endte ud i en picture perfect situation blandt stokkeroserne

Det kan godt være, at visse ryster på hovedet over min Nespresso-maskine-investering, men jeg har opsnappet på Instagram, at I er flere derude, som køber jer til kaffe-sikkerhedsnettet på ferien. Det er godt givet ud!

Mit lille feel-good-alter i Berlin, nærmere beskrevet her

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Leave a comment

    %d bloggers like this: