Rimelig okay, men… | Dorte Bak
Familieliv Løst og fast

Rimelig okay, men…

Okay, her kommer jeg med en lidt vidtrækkende udmelding, som for nogle er lidt kontroversiel. Altså ikke sådan i den intrigante skala, der kan få folk op ad stolen, men bare et faktum, som jeg sjældent møder forståelse omkring: Jeg bryder mig simpelthen ikke om at komme ud i naturen! 

Bum, så har jeg skrevet det her sort på vidt, og det er faltisk sådan, at jeg ikke selv finder på det med gåturene i skoven. Værdsætte naturen kan jeg godt, og det er som regel heller ikke sådan, at jeg ligefrem hader turene, men jeg elsker dem altså heller ikke. Jeg gør det primært fordi jeg “bør”, fordi jeg gerne vil give mine børn den oplevelse og bevægelse, som følger med og fordi min mand virkelig nyder det. Jeg selv vil langt hellere gå en tur på Bryggen, i byen eller slet og ret blive hjemme.

Når det så er sagt, var dagen i går særdeles smuk, og vi brugte et par timer på en tur i Dyrehaven, hvor vi hilste på dyrene, pakkede os ind i det varme vintertøj og lod pigerne snuppe en “skraver” på bagsædet i bedste weekendstil. Slet ikke så skidt, derimod faktisk ret okay … når det nu skulle være, ha ha ♥

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  december 3, 2017 at 14:32

  Kom kom kom og gå en tur på Bryggen med mig. Vi har varm kaffe – både inde og ude ?

  • Reply
   Dorte Bak
   december 3, 2017 at 20:08

   Aj ja, det må vi da – på brygge-rundtur ?

 • Reply
  Celena
  december 4, 2017 at 00:56

  I am kind of like you… I prefer city walks, people watching and being able to stop for a coffee 😉

  • Reply
   Dorte Bak
   december 4, 2017 at 06:39

   Thats exactly what I mean – coffee is a must right?! Have a good day and thanks for commenting ?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: