Udgivet i 13 kommentarer

No. 0165 – Puffet sky af filt (en slags DIY)

En herlig sky har indtaget sin plads i børneværelset. Skyen har jeg syet med neonfarvet garn i kanterne på pastelfarvet filt og udstoppet med lidt bamsevat. Den er ret fin ikk?!

Ideen til skyen har jeg tyv-lånt (med tilladelse naturligvis) af en god veninde – du kan se hendes her

Jeg er (nok mest inde i mit hoved endnu) gået igang med en forvandling af børneværelset. Der skal tilføjes lidt kontrast rent indretningsmæssigt og så skal der indrettes svarende til pigernes alder. Vi mangler f.eks. en læsekrog og noget ordentlig opbevaring af legetøjet, som pt. ligger i forskellige kurve og roder. Der går nok lidt tid endnu, førend jeg har noget færdigt at vise frem på bloggen. Derfor må vi fejre de små delmål istedet for det færdige resultat… bliver man f.eks. nogen sinde færdig??

13 tanker om “No. 0165 – Puffet sky af filt (en slags DIY)

 1. Den er flot og nej, du bliver først færdig når ungerne selv vil – jeg har indretningsforbud hos de tre store – grmpf!!!

  1. Det lyder ikke som noget, der er helt nemt at acceptere, fuyi 🙁

 2. Den er MEGET fin! Sådan en kunne vi altså også godt bruge 🙂

  Og nej.. Man bliver ALDRIG færdig 🙂

 3. Haha, ingenting bliver nogensinde færdigt! Man kan altid lige rette det ene eller andet. Eller, man får det præcis som man havde forestillet sig, og efter et par måneder, så er det bare ikke liiiige det der rykker for en længere 🙂

  Dejligt del-mål du har nået/ lavet! Tøset og fin 🙂

 4. den er rigtig fin, og hermed pinnet og på to do listen 😀
  Ja det med rod i opbevaringskurvene kender jeg godt, glæder mig til at se hvad du finder på!

 5. Så søt den var 🙂
  Passer utmerket på et pikerom 😉
  Likte kontrastene mellom stoff og garn !

  Ha en flott uke 🙂
  Klem fra Janne

 6. Det ser skide godt ud 🙂 Rigtig sødt!

 7. Den er rigtig fin din sky, haps til den ide og tak fordi du deler.

 8. Den er skøn Dorthe, jeg har også én hængende på Emil´s nyindrettede værelse (ikke færdigt oh no). Men der er så findt, ordentligt og rent. Jeg håber at de 2 store vil i gang med en omgang oprydning når de kommer hjem og ser hvor fine værelser de kan få, jeg må nemlig heller ikke røre noget derinde!

 9. Nej færdig bliver vi vist aldrig nogen af os, men det er vel egentlig også det, der er så skønt. Altid nye indretningsudfordringer på vej – ellers ville vi damer jo også kede os gevaldigt, ikke?!

  Hav en dejlig dag alle! Klem fra Dorte

 10. jeg har lånt din sky til et indlæg inde hos mig – hvis du synes at det er dumt så sig lige til så fjerner jeg den med det vuns 🙂 kh christina

  1. det er da bare så dejligt, tak fordi du meddeler mig 🙂

 11. […] // Katteknager på døren fra Netto // Pompom guirlande fra by.bak (HER) // Sky er syet selv (DIY HER)  ***  Old closet from my grandma // Wallpaper on closet from Ferm Living (HERE) // Illustrations […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.