Udgivet i 10 kommentarer

No. 0191 – Et lækkert hyldeblomst-tip

Jeg tror nu vi er kommet igennem de fødselsdagsfejringer, der hører sig til. I lørdags havde vi familien til brunch og lagkage; et koncept, der holder, når man har børn… pigerne kan spise med hele formiddagen, fordi det ikke bare er sukker og kage det hele. Vigtigst af alt passer det med, at de kan lægges ud til lur efterfølgende, hvilket betyder tid for os som værter til at være rigtigt til stede for vores gæster.

Jeg lavede klassisk lagkage; med bananer, flødeskum og makroner. Men jeg fandt nytte i de lækre præmier, jeg vandt fra Søbogaard. Blåbærmarmeladen blev rørt op med flødeskum og knuste makroner til det øverste lag og til at dække hele lagkagen udenpå piskede jeg flødeskummen for stiv og rørte den blød igen med hyldeblomstsaft… må man sige MUUUUMMMMS!

Nåh, jeg er skisme ingen madblogger, så vi stopper her. Lækkert ser det dog ud og den smagte virkelig godt!

Rigtig god dag til dig der læser med 🙂

10 tanker om “No. 0191 – Et lækkert hyldeblomst-tip

 1. Lyder ikke dårligt.. Og et godt tip… Jeg er altid modtagelig overfor sådan nogle..

 2. Tak for tippet, lyder super lækkert med den hyldeblomst saft. Det skal prøves. God dag til dig også 🙂

 3. Uha det lyder bare lækkert, den kunne jeg godt spise et stykke af..
  Kh Camilla
  Krea træf læs her
  http://celinas-verden.blogspot.com/2012/03/krea-trf-i-kbh.html

 4. Det hørtes kort og godt herlig ut! Mulig jeg må bake snart… 🙂

  Klem

 5. Åh hvor ser den lækker ud…
  Og supert godt tip med hyldeblomsten!!! Tusinde tak…

 6. Den så nydelig ut, kaken din! Yummi yummi! Klem fra Nina

 7. Det lyder da ellers ikke spor dumt. Lækkert. Og tillykke med fødselsdagen…

 8. Uha det både lyder og ser virkelig lækkert ud!

 9. Det var også bare et hit kan jeg love. Det skal prøves venner! .-)

 10. […] i aften og dejlig familiefødselsdag i morgen. Det hele er aflyst. Lagkagen bliver dog lavet (med dette lille trick), for jeg har lovet de to små, at de må pynte den, så det løfte skal […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.