fbpx

No. 0195 – Om nips i hjemmet

Til sidste indlæg skrev Louise, at hun ønsker sig at kunne indrette et lige så “nipsfrit” hjem, som mit. Det er lidt sjovt, at mine indlæg kan efterlade et indtryk af ingen-nips og det har jeg faktisk tænkt lidt over… Jeg har meget nips – hvis du spørger min stok-konservative Morten, så er vi vist ved at drukne i nips 🙂

Jeg tænkte derfor, at jeg må vise lidt af mit nips frem også. Skal jo ikke have hængende på mig, at jeg ikke fremviser et realistisk billede af vores hjem 🙂

Desværre er jeg ret dårlig til at arrangere nips på den fede og helt rigtige måde. Måske er det derfor der ikke er så mange nipsbilleder her på bloggen, selvom det er ganske ubevidst. Jeg prøver at lære af nogle af jer andre bloggere, der tilsyneladende har totalt styr på det der med at arrangere små “udstillinger” i hjemmet. Vil det SÅ gerne 🙂

Med indlægget her har jeg lige besluttet at deltage i Fabelagtigs udfordring, som netop er skudt af som jeg ellers havde udgivet dette indlæg. Det MÅ da være meningen, at jeg skal være med 🙂

De “lyserøde” billeder er fra vores soveværelse, som er gennemgået en lille transformation. De “lyseblå” er fra vores stue/alrum, hvor vi har en elsket og smuk Wegnerkommode.

Weekenden herhjemme er primært gået med en masse madlavning til ugens løb, har ikke nået tid ved symaskinen, ingen fremgang i maler-projektet (har jeg vist ikke rigtig fortalt om på bloggen, men der er foreløbig heller ikke noget at fortælle!) og har ikke haft super glade børn hellere. Til gengæld har jeg VIRKELIG værdsat det smukke vejr og “lugten af forår”. Mon ikke der er nogle af jer andre, der har været lidt heldigere end jeg, hvad kreative sysler og loppebesøg angår?? Håber det 🙂

Follow:
Share:

18 Comments

 1. 11. marts 2012 / 16:38

  Jeg vil nu ikke sige, at det er nipsfrit 🙂
  Men nipsfrit eller ej, så kan jeg sgu li det 🙂

 2. 11. marts 2012 / 17:52

  Ha ha hvor sjovt…. jeg har slet ikke opdaget hvis du har kommenteret på min sidste kommentar hos dig…. Jeg mente nu heller ikke at du ingen nips har, men jeg sys du formår at begrænse det, og det sys jeg er fedt.

  Men den hylde du her viser frem med blade og den blå lampe, den er super fed… lige i øjet, elsker den….. og også jeres “nye” soveværelse 🙂

  • 12. marts 2012 / 8:58

   Jeg tror godt, jeg forstod hvad du mente med det, men jeg har altid været et rodehoved med alt mit kreahejl rundt omkring, og så med nips. Så dit kompliment (som jeg værdsatte!) fik mig bare til at tænke over om jeg afspejler vores hjem “forkert” … he he 🙂

 3. 11. marts 2012 / 18:31

  Jag tycker du har det fint! Det nips du har ser helt okay ut! Gillar verkligen dina färgval med de ljusa blå toner du valt att använda.
  Ha en bra dag!

  • 12. marts 2012 / 8:59

   Ja den blå nuance er jeg helt tosset med. Den frembringer bare glæde glæde glæde for mig 🙂

 4. 11. marts 2012 / 19:38

  Så fint du har det! Herlige farger 🙂

  Fineste søndagen ønskes deg og dine!
  Her har vi gjort unna skogstur og grunnet ett strøk på lister og sparklet taket- puh!
  klemklem

  • 12. marts 2012 / 8:54

   Hold da op, så har I da nået en hel del. Velfortjent afslapning forude så. Tak for den fine kommentar og rigtig god dag 🙂

 5. 11. marts 2012 / 19:40

  Fine billeder. Jeg kan også godt lide din indretning.

  Tilgiv mig min uvidenhed, men fra hvilket træ stammer den fine blomstergren på bl.a. øverste billede?

  • 12. marts 2012 / 8:59

   Det er såmænd kirsebærgrene – og uvidenhed er helt okay. Jeg er selv et fjols til at holde styr på den slags 🙂

 6. 11. marts 2012 / 19:56

  Hihihi, min kæreste har igangsat en hadefuld kamp mod nips efter vi er flyttet. Og synes altså virkelig ikke at jeg har så meget. Men der bliver ryddet mere og mere op og så må vi se hvor det ender 🙂

  Ses onsdag!!

  Kh

  • 12. marts 2012 / 8:56

   Mænd og nips fremkalder åbenbart bare allergiske reaktioner! Jeg vil faktisk også hellere nå til det punkt, hvor jeg kan have nips, der ikke roder og fylder. Altså på den der helt perfekte opstillingsmåde, hvor det ligesom blender ind med helheden og ikke tager fokus fra rene linier og lys… ved du hvad jeg mener?

   Nå vi ses onsdag, shit jeg trænger – 3 uger er laaaang tid uden syning for mig 🙂
   Klem

 7. 11. marts 2012 / 20:21

  Ja du er da vist ret godt med hvad angår nips – og synes i øvrigt, at det er nogle meget fine opstillinger, er vild med dit farvetema. Herhjemme er det meste af nipset faktisk legofigurer…yes, jeg er en meget overbærende kæreste…måske fordi en af figurerne er en rød rose bygget i mini-legoklodser :o)

  • 12. marts 2012 / 8:56

   LEGO, egentlig også ret fint i sig selv og nogle skønne grundfarver, så hvorfor ikke … tihi 🙂

 8. 12. marts 2012 / 9:01

  Det er bare så dejlige billeder med skønne farver og sager..:) Elsker begrænset nips;) Sig til hvis du trænger til en ordentlig indretningsudfordring – kæmper med at skabe personlig stemning i et (meget typisk) typehus;)
  Har du mon farvekode på den lyserøde? Og den orangegule på &’et?
  Kh Anne – som ELSKER dine lamper…

  • 12. marts 2012 / 10:35

   Hejsa Anne.
   Er altid frisk på en udfordring 🙂 Jeg har farvekoden på den orange, men den lyserøde er en hjemmeblanding, så den må du sjusse dig frem til. Den er ret fantastisk ikke?!

   Klem og god dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.