0
Kvindeliv Løst og fast

No. 0212 – Det søde liv (med lidt af det sure)

Herhjemme går påskeferien langsomt på den hurtige måde. Ved du hvad jeg mener? Vi tager dagene en ad gangen, får optimalt udbytte på børnenes præmisser det meste af tiden og tiden ræser alligevel afsted. Heldigvis har vi stadig mange dage sammen inden vi igen skal tilbage til “ræserlivet”. Pigernes humør går op og ned, som med småbørn flest tror jeg og nogle dage er fantastiske, mens andre helst må gå i glemmebogen. Mest hygger vi os dog 🙂

Vafler med flødeskum og æblemos

Når pauserne melder sig klipper jeg stof, måler og vejer. Jeg planlægger nemlig at sælge lidt af mine retrostoffer, da der ikke længere er plads i skabet 🙂

Hvad går din påskeferie med? Eller har du slet ikke ferie endnu måske…

Du kunne også være interesseret i

11 Kommentarer

 • Reply
  Julie fra Julies Kreahule
  3. april 2012 kl 14:58

  Det ser hyggeligt ud! Lækkert med vafler, det skal vi da vist også have en dag.
  Jah meningen var vi ikke rigtigt skulle noget i ferien, men alligevel er der sneget sig 2x mødregruppe ind, en polterabend, en gang brunch med veninderne og et loppemarked ind i planerne. Vi har dog stadig tid til hygge håber jeg:-)
  God påske

  • Reply
   Pimp me up! ... on detour
   6. april 2012 kl 21:07

   Jeg kan kun sige at jeg kender det alt for godt Julie. Håber I har nydt dagene so far og måske endda fået lavet vafler? 🙂

 • Reply
  Mille
  3. april 2012 kl 18:00

  Gid jeg havde et vaffeljern – gav engang mit mor et i fødselsdagsgade fordi jeg ønskede mig det så meget;) De ser gode og sprøde ud;)
  Jeg kan nikke genkendende til det sure med det søde, men jeg tror på det er sådan alle børnefamilier har det;)
  God påskeferie…

  KH

  • Reply
   Pimp me up! ... on detour
   6. april 2012 kl 21:09

   De var bare super lækre og sprøde. Vi købte vores vaffelen for et par år siden – det er et dobbeltkernede, der laver 2 på en gang. Tror faktisk det er købt i Kvickly 🙂

 • Reply
  Frk. Schmetterling
  3. april 2012 kl 19:01

  Jeg har først ferie fra imorgen, og jeg glæder mig. Startede på arbejde igen efter barsel for halvanden måned siden så trænger nu til ferie. Vi skal i sommerhus med hele familien, det bliver dejligt. God påske.

  • Reply
   Pimp me up! ... on detour
   6. april 2012 kl 21:10

   Uha ja så kan jeg godt forstå du trænger til ferie, og sommerhus lyder da også ret fantastisk. Håber I har held med vejret så – nyd det! 🙂

 • Reply
  Annchen
  3. april 2012 kl 19:27

  Det lyder lidt som vores ferie..:) Vi får altid fyldt den ud med en masse – heldigvis mest dejlige – planer..
  Vaflerne ser utroligt lækre ud..;)

 • Reply
  Vibstjert
  3. april 2012 kl 20:11

  Super fin blog du har her, og dejlige feriebilleder-Vaflerne ser virkelig gode ud, god påskeferie.

  • Reply
   Pimp me up! ... on detour
   6. april 2012 kl 21:12

   Takker, så fik jeg jo også lige udvidet min følgeliste ved at smutte forbi din herlige blog! Rigtig god påske og tak for den døde kommentar 🙂

 • Reply
  Maiken
  6. april 2012 kl 20:30

  Vi har også lige fyret op under vaffeljernet. Man glemmer helt hvor lækker det smager?! Når jeg ser alle de harmoniske påskebilleder på andre blogs kan jeg godt tænke om vi mon er de eneste hvor ungerne i øjeblikke bare er lidt for umulige, at rodet kommer ud af ingenting og vi ikke når det vi egentlig gerne ville. Og så er det befriende at andre også har det på den måde. 😉

  Fortsat god påske til jer. Jeg vil krydse fingre for flest af de hyggelige stunder. 🙂

  • Reply
   Pimp me up! ... on detour
   6. april 2012 kl 21:15

   Ja sådan kan man lidt ha det – alt ser bare finere og bedre ud når det fremstilles på blog, men selvom jeg gerne bryder med det perfekte, så ønsker jeg også med min egen blog at netop skabe et frirum def ikke skal tynges af småbørnslivets bekymringer og trælsheder 🙂 jeg håber din påske er rimelig ged dig – trods rod og halv (hel?) umulige unger 🙂 klem

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.