Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0213 – Lappen på sømmet

I vores gæsteværelse, har der indtil nu hængt to små billeder, som jeg efterhånden har fået nok af at gå og se på. Samtidig har jeg et meget elsket lille kunstværk, som jeg på ingen måde at træt af, men endnu ikke har fundet den rette plads til i huset…

Elske-billedet er nu røget en tur op på det øverste søm, og det nederste søm er så blevet hvileplads for en skøn halskæde og en lækker lap. Bare lige for det gode humørs skyld…

I går aftes havde jeg sy- og stof-amok-aften og fik syet lidt nye fine sager til Pimp me up!Shoppen… mere om det en af dagene 🙂 Nu skal jeg ud og tromle græs og bede i haven, god eftermiddag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.