0
Uncategorized

No. 0214 – Nyt til dukke-Lise

Skønne dukker skal have skønt sengetøj til sengen eller dukkevognen, skal de ikke? Mine piger er i hvert fald fuldstændig tossede med deres dyner og puder og dukkerne herhjemme bliver kysset, puttet og vugget adskillige gange dagligt.
Jeg har syet til mine egne piger, men der blev også et par ekstra sæt til shoppen. Er du interesseret i et sæt, så kig forbi her.

Jeg håber du nyder påskeferien – det gør jeg i hvert fald. Har været ude at løbe et par gange nu (hvilket i sig selv er lidt af en bedrift synes jeg) og nu skal jeg have lagt lidt retrostoffer til salg på Trendsales.

Rigtig dejlig dag – I København skinner solen igen idag, skønt 🙂

Du kunne også være interesseret i

5 Kommentarer

 • Reply
  Mette Kathrine
  5. april 2012 kl 9:37

  de er super fine. Lækre stoffer 😀

 • Reply
  Fru Bach
  5. april 2012 kl 9:46

  Rigtig fine sæt, det er også et stort hit herhjemme, og det er sjovt som man kan høre sig selv gentagne gange i de sætninger de små piger får sagt til dukken;-) God påske!

  • Reply
   Pimp me up! ... on detour
   6. april 2012 kl 21:18

   Der har vires piger “heldigvis” ikke så meget sprog endnu, men kan da levende forestille mig et par opvågninger, jeg kunne få mig – he he 🙂

 • Reply
  Fröken Pyssel
  6. april 2012 kl 8:57

  Vilka underbara tyger! Så fina färger och så fina kuddar!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.