Udgivet i 6 kommentarer

No. 0225 – En dag i himlen med Anne Nowak

I søndags var jeg i himlen fra kl. 10-16 … eller rettere fra 10 minutter over 10, fordi jeg excellerede ved at komme for sent OG være uforberedt (eller sådan virkede det i hvert fald). Jeg var til Anne Nowak workshop!

Alt gik galt forinden, det gider vi ikke hænge os i, men jeg skulle medbringe overheads af de motiver, jeg ønskede at trykke – og det gik altså galt.

Med udgangspunkt i 4 blanke overheads og nogle sprittuscher gik jegpanisk igang og selvom materialerne ikke nødvendigvis var specielt fede eller originale, så vil jeg sige, at man får utrolig meget foræret, når først det trykkes over på tekstilen, skønt! At de øvrige deltagere var professionelle grafikere (på den ene eller den anden måde) hjalp jo heller ikke ligefrem på selvtilfredsheden til at starte med.

På alle måder var søndagen en øjenåbner for mig og jeg er fortsat helt oppe i skyerne af eufori. Forude venter endnu en workshop; jeg kan slet ikke få nok! Samler nu tegninger og materialer og finder så ud af, hvornår næste gang skal være.

Billedspam, bare fordi… 🙂

Ahhhh!

6 tanker om “No. 0225 – En dag i himlen med Anne Nowak

  1. Det ser virkelig meget inspirerende ud-Hvis nettet er egen kreation uden forberedelse, synes jeg nu du har gjort det vildt godt.

  2. Sådan en workshop står også himmelhøjt på min ønskeliste, det ser så sejt ud!

  3. Aaaaah, det ser dejligt ud, jeg må også snart afsted og slaske med farve igen. 🙂 Fint, fint net! Og du skal ikke slå dig selv oveni hovedet med de der overheads, der ikke helt virker, det kan også ske for en grafiker (læs: mig) kh Pernille

  4. Ser meget meget spændende ud!!! 🙂

  5. Wow vad roligt!!! Jag vill också! Vilken fin tygväska <3

  6. Det er GULD og jeg anbefaler jer alle sammen at prøve det – det har virkelig åbnet mine øjne, og jeg kan nærmest ikke tænke på andet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.