0
Bolig inspiration Gør det selv & krea

No. 0269 – DIY med Libertystof

I vores entre har vi store og små knopper i forskellige farver. Knopperne er i træ og vi har virkelig fortrudt løsningen. Det er først og fremmest upraktisk med al det forskellige overtøj, der bor i en børnefamilie, men dernæst ser det bare ikke særlig eksklusivt ud med de forskellige farver i vores ellers stringente og klassiske entre.
For at komme et af irritationsmomenterne til livs har jeg nu givet dem en make-over med Libertystof – alle undtagen en lille pink og en stor pink, som jeg synes gør sig en god figur ved siden af de nu ens knopper med Libertystof på.

Hvad siger I til det? Eksklusivt eller ej, så synes jeg i hvert fald ideen holder, det er da unikt og så er det et mere roligt udtryk. Meget mere mig! 🙂

Vil du selv prøve kræfter med et lignende projekt, så anbefaler jeg at bruge en blød pensel og en mat decoupagelim. Klip en rund cirkel i stoffet og klip hakker hele vejen rundt – så er det nemt at lægge alle flapserne pænt ind på undersiden af knoppen.

God fornøjelse.

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

 • Reply
  Binemor
  24. juni 2012 kl 5:57

  Super fin løsning!

 • Reply
  Anita Gohr
  24. juni 2012 kl 8:18

  Det ser rigtig godt ud Dorte… Super løsning, og helt enig i, at det giver et meget mere roligt udtryk… Rigtig god ide, som hellere må afprøves engang 🙂

  God søndag

 • Reply
  Mimi
  8. august 2012 kl 18:50

  Det er PRÆCIS hvad jeg leder efter! Jeg ønsker mig nemlig rigtig meget Muutos fine knager, men kontoen er bare ikke i overskud. Hvor får jeg knagerne??
  kh

 • Reply
  by.bak - interiør og livsstil
  8. august 2012 kl 19:41

  Super, så spring ud i det – jeg elsker dem stadig! Mine er fra Ilva… hvis du køber dem der er grå, trænger farven ikke igennem på stofmønsteret. Mine var også grønne, orange og blå – det er dog ikke meget man kan fornemme det, men dog værd at nævne, hvis du lige frem skal købe med henblik på at beklæde… god fornøjelse, måske jeg får dem at se 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.