0
Børn Børneværelset

No. 0294 – Har helt glemt at vise jer…

Tusind tak for alle de søde beskeder og kommentarer, som I altid er så søde til at efterlade hos mig. Det gør mig så ufatteligt glad at mærke jeres interesse både her på bloggen og på instagram og facebook.

Vi skal helt tilbage til juni måned, da jeg lavede dette skønne lille sæt, men jeg har aldrig fået fotograferet og vist det til jer.

Det lilla hæklede stykke er en bordløber, som jeg fandt i genbrugen sidste år for bare en femmer – der var en grim plet på i den ene ende nemlig. Jeg har klippet det grimme væk og syet det på en hvid dukkedyne og -pude og jeg synes virkelig det er blevet fint til den lille dukke-junoseng.

Jeg er desuden igang med at sy flere retrosæt til shoppen igen, der er pt. et enkelt sæt tilbage, hvis nogle af jer skulle fristes. Gå til shoppen her.

Tjek Facebook ud og husk at deltag i min Give Away lige her

Rigtig god dag derude.

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  Ditte Buus
  29. august 2012 kl 6:51

  Hvor ser det lækkert ud.. Mon du kan lave en DIY på sengesættet, hvor mål på sengetøjet mv er angivet..?

 • Reply
  Leizys Barslerier
  7. september 2012 kl 10:01

  Hvor er det bare sødt, dejligt at der kan komme noget så fint ud af en gammel løber – og meget fine heste også!

 • Reply
  Sarah Villekjær
  13. januar 2013 kl 17:27

  Hvor ser det flot ud, rigtig god ide med den gl. løber. Dejlig med inspiration, når man skal skal hen og lave dukke sengesæt 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.