Udgivet i 15 kommentarer

No. 0295 – Ny vinkel fra børneværelset

Det har været længe undervejs og er på ingen måde færdigt – vi kan kalde det en midtvejsstatus 🙂 Men endelig er vi kommet til det sidste hjørne/væg i børneværelset. Når vi er færdige med det, tør jeg godt sige, at vi kan rykke videre til nye projekter i huset, som trænger til opmærksomheden.

Min mormors oldgamle skab er flyttet ind til pigerne, hvor jeg faktisk synes, det står rigtig godt. Skabet er lidt udskældt herhjemme, det er klodset og meget meget tungt og så passer det på ingen måde til vores øvrige stil og valg af møbler. Men jeg elsker det og det har for mig stor affektionsværdi, så det SKAL have en plads i hjemmet.

Der skal laves lidt ved det, ikke meget, men bare en smule, så det bedre passer til et børneværelse. Mere om det senere 🙂

Jeg har lavet en vimpel med pigernes navne på, svarende til den, somdu kan vinde i min Give Away, og den har jeg netop hængt op på skabet også – rimelig sødt synes jeg 🙂

Hvad synes I – står ikke meget godt her?

15 tanker om “No. 0295 – Ny vinkel fra børneværelset

 1. Hvor ser det bare dejligt ud! Så skønt lyst og indbydende! Fed pom pom guirlande og vimpler!

 2. Jeg synes det passer rigtig fint ind der, og det er da fantastisk at have et møbel, der bringer minderne frem – mon ikke også at pigerne vil sætte pris på det når de bliver lidt ældre :o)

  1. Jeg håber det bestemt, den slags har jeg altid selv værdsat, så mon ikke det går igen i generne? 🙂

 3. SÅ fint et børneværelse, altså. Og så er jeg helt vild med de malede gulve. Vil SÅ gerne have hvide gulve i hele hytten, men HDD har sagt nej – og nok godt det samme, eftersom vi flytter lige om lidt. Men måske, når vi finder et hus 🙂

  De der pompon’er på lampeledningen – er det ‘bare’ garn-pompon’er? Og har du selv lavet dem? (Og hvordan gør man i givet fald det? Kan man få sådan en dims til at lave dem med, eller skal man i gang med papskiver og saks? Spørgespørge :-))

  1. Tusind tak for det – ja hvidmalede gulve er og bliver et hit, hvis du spørger mig… elsker dem!

   Jeg har selv lavet guilanden ja og man kan købe en pom pom-maker i Panduro, som gør processen hurtigere, end du aner. Dog tager det selvfølgelig lidt tid at få sådan en færdig… det er det hele værd. (Ikke et ord om at jeg først fandt pom pom-makeren, da jeg havde lavet halvdelen på den gammeldags måde!)

 4. Elsker de gamle skabe til trods for at de er klodsede 🙂
  Har to skønne af slagsen + en enorm kommode, jeg skiller mig aldrig af med dem!
  Mandens moster ringede den anden dag og sagde at hun havde et i kælderen som vi ku hente hvis vi havde lyst – HVIS – vi kommer nu 🙂
  Ej det skal afhentes næste søndag!! Nice

  1. Gud hvor spændende, lur mig om ikke vi andre får det at se lige pludselig?

 5. Jeg er også helt vild med de gamle skabe. Der er en god synergi mellem det nye (børnene) og det gamle (møblerne). Men hold da op hvor flyttefolkene – mændene – ikke synes det er fedt 😉
  Det er en skøn blog du har. Jeg har fået en masse inspiration herinde og glæder mig til at følge den fremover. Du skal være velkommen til at slå et smut forbi min.
  Kh Line

  1. Sådan har jeg slet ikke tænkt på det, men du har jo ret – netop i børneværelset har jeg mere “plads” til det gamle end så mange andre steder i huset, sjovt nok.

   Hvor er det skønt og hvor gør det mig glad at høre, at du finder min blog spændende. Jeg smutter bestemt forbi dig også 🙂 God weekend

 6. Det er rigtig fint og skabet passer perfekt 🙂

  1. Åh tak frk. Kristina og god weekend til dig 🙂

 7. Hej 🙂 Hvordan laver du de dersens markater med navnene på i sort med hvid skrift? Kh Emilie

  1. Hej Emilie. De er lavet med en god gammeldags dymo, som du kan købe i boghandlen eller på nettet 🙂

 8. […] Selv har jeg investeret i et sæt svarende til de her nedenfor. Jeg mener at have købt dem i Panduro Hobby, men har også set at CC hobby har dem. De er super nemme og det tager max 5 minutter at lave en pom pom – og så har man endda hygget sig lidt med tempoet! Som nævnt ovenfor sparede jeg en hel del tid, da jeg lavede guirlanden til pigernes værelse. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.