0
Børn

No. 0324 – Skøn strik fra mormor

Tusind tak for den fine respons på mit tvillingeindlæg – det er så skønt med alle jeres rare kommentarer og jeg er for tiden helt bagud med at svare tilbage på dem. Det skal jeg nok gøre i løbet af weekenden 🙂

Pigernes mormor er ret flittig med strikkepindene og det er ret heldigt, når nu det ikke lige er den slags sysler, man selv gider kaste sig over. Hun har gennem tiden været leveringsdygtig af alt lige fra babyfutter, huer, jakker, veste, bluser og vanter.

Det seneste og måske også noget af det smukkeste, vi har modtaget fra mormor, er disse helt fantastiske cardigans, som jeg glæder mig til at få kastet på pigerne. Indtil videre ligger de dog pænt på hylden og venter på at komme i brug. Men det kan vist ikke vare længe. De er skønne ikke?

Jeg håber I alle får en dejlig weekend. Jeg skal bruge den på at gøre klar til et oprydningssalg i shoppen – kører 40% i hele næste uge. Følg med på Facebook, hvor jeg annoncerer start og slut, samt gør opmærksom på nye varer i shoppen. På Facebook kan du i øvrigt se et par billeder mere af trøjerne 🙂

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Zoete Kers
  28. september 2012 kl 16:04

  Lovely!

 • Reply
  Mie
  29. september 2012 kl 6:19

  De er da så fine. Tror jeg må vise dem til mine pigers mormor, hvis hun skulle gå hen og mangle et strikkeprojekt her i efteråret 🙂 Det er dejligt med strikkende mormødre 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.