0
Gør det selv & krea

No. 0329 – Havre pandekager (opskrift)

Jeg var så kæk at vise jer mit brunchbord i dette indlæg, og efterfølgende er der flere, der har spurgt til opskriften. Jeg er jo ingen lunde en madblogger, men når der nu er så stor interesse for de pandekager, så står jeg da heller ikke vejen for at dele med jer.

Lav en “børneportion” havregrød og lad den hvile. Med en “børneportion” så mener jeg en almindelig tallerkenfuld. Når grøden har “sat sig” tilsættes mindre end en teskefuld sukker, 1 æg og ganske lidt mælk, så det bliver lidt løsere. Den skal dog fortsat være ret tyk.

Steg klatterne og vend dem forsigtigt. Så nemt gøres det såmænd og jeg serverer med ahornsirup og friske bær til og ikke at forglemme en dejlig kop kaffe.

Jeg spiser dem i øvrigt helst med en ske, fordi det er lidt lemfældigt. Men jeg er også typen, der holder af at drikke kold hvidvin af hverdagsglassene. Jeg er en bandit, kan du nok høre 🙂

Du kunne også være interesseret i

12 Kommentarer

  • Reply
    Binemor
    2. oktober 2012 kl 5:59

    Mums de lyder gode, har læst om dem før, men aldrig fået det afprøvet 🙂
    Sådan er det vist tit hos mig. Men eftersom ungerne både elsker havregrød og pandekager, ja så er det vist nu jeg skal hanke op i mig selv.
    Tak fordi du deler

  • Reply
    Barbara
    2. oktober 2012 kl 7:12

    Hi hi, ja det lyder da sådan :0) Men ikke desmindre en skøn opskrift, som vist skal afprøves

  • Reply
    bare WUNDERBAR
    2. oktober 2012 kl 9:36

    Godt tip.. Det må vi prøve.. Vi elsker pandekager, men jeg synes jo ikke ligefrem at det er den sundeste mad.. Måske det også kunne være morgenmads varianten indimellem på hverdage.. Havregrøden taget til et nyt level? 🙂

  • Reply
    Niki MyScandinavianHome
    2. oktober 2012 kl 17:58

    YUM!!! healthy and good, that’s my breakfast for the weekend sorted 🙂

  • Reply
    Differentia
    2. oktober 2012 kl 19:09

    Tusind tak, Dorte!

  • Reply
    Karina Øllgaard
    18. november 2012 kl 17:02

    Har man risengrød tilovers, kan man dagen derpå også med fordel, lave risengrødsklatter.
    Ellers samme opskrift 🙂
    Blot til inspiration!
    /Karina

  • Reply
    No. 0754 – Slik til børn, hvad gør man?
    3. december 2013 kl 7:01

    […] Havregrødspandekager – se her […]

  • Reply
    copenhagenkiddo
    3. december 2013 kl 19:36

    Mmmm det lyder lækkert. Det må prøves 🙂

  • Reply
    No. 0835 – Hyggelig lørdag morgen
    16. februar 2014 kl 7:31

    […] hygger på NamNam stolen og spiser havregrødspandekager. Yndlingslørdag med velduftende, nyvaskede møgunger. Hvordan så din […]

  • Reply
    No. 0878 – Sunde pandekager med havre og skyr | by.bak interior & lifestyle
    29. marts 2014 kl 16:57

    […] smager virkelig godt, er super nemme og hurtige at lave (se opskriften her), og så smager de rigtig godt med skyr på og lidt sødt. Denne uge har jeg tilsat min mors […]

  • Reply
    No. 0956 – Glutenfri livsstil // Overvejelser om sundhed | by.bak interior & lifestyle
    19. juni 2014 kl 15:17

    […] der er flere af ingredienserne og vanerne fra vores familieliv, som allerede er glutenfrie, f.eks. de her banditter, som vi jo ofte nyder […]

  • Reply
    No. 0861 – Pandekager | by.bak interior & lifestyle
    2. juli 2014 kl 23:27

    […] procenter af, for han har føjtet i nat, så vi holdt pige-morgenfest med morgenmadspandekager (dem her) med revet chokolade, ahornsirup og syltetøj. Vi tømte fadet, så vi er godt […]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.