No. 0329 – Havre pandekager (opskrift)

Jeg var så kæk at vise jer mit brunchbord i dette indlæg, og efterfølgende er der flere, der har spurgt til opskriften. Jeg er jo ingen lunde en madblogger, men når der nu er så stor interesse for de pandekager, så står jeg da heller ikke vejen for at dele med jer.

Lav en “børneportion” havregrød og lad den hvile. Med en “børneportion” så mener jeg en almindelig tallerkenfuld. Når grøden har “sat sig” tilsættes mindre end en teskefuld sukker, 1 æg og ganske lidt mælk, så det bliver lidt løsere. Den skal dog fortsat være ret tyk.

Steg klatterne og vend dem forsigtigt. Så nemt gøres det såmænd og jeg serverer med ahornsirup og friske bær til og ikke at forglemme en dejlig kop kaffe.

Jeg spiser dem i øvrigt helst med en ske, fordi det er lidt lemfældigt. Men jeg er også typen, der holder af at drikke kold hvidvin af hverdagsglassene. Jeg er en bandit, kan du nok høre 🙂

madplan
Follow:
Share:

12 Comments

 1. 2. oktober 2012 / 5:59

  Mums de lyder gode, har læst om dem før, men aldrig fået det afprøvet 🙂
  Sådan er det vist tit hos mig. Men eftersom ungerne både elsker havregrød og pandekager, ja så er det vist nu jeg skal hanke op i mig selv.
  Tak fordi du deler

 2. 2. oktober 2012 / 7:12

  Hi hi, ja det lyder da sådan :0) Men ikke desmindre en skøn opskrift, som vist skal afprøves

 3. 2. oktober 2012 / 9:36

  Godt tip.. Det må vi prøve.. Vi elsker pandekager, men jeg synes jo ikke ligefrem at det er den sundeste mad.. Måske det også kunne være morgenmads varianten indimellem på hverdage.. Havregrøden taget til et nyt level? 🙂

 4. 18. november 2012 / 17:02

  Har man risengrød tilovers, kan man dagen derpå også med fordel, lave risengrødsklatter.
  Ellers samme opskrift 🙂
  Blot til inspiration!
  /Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.