0
Bolig inspiration Juleinspiration

No. 0390 – Stilleben fra første advent

For lidt tid siden viste jeg jer de smukke espresso-kopper fra Design Letters, som jeg ville anvende som advents-lys. Jeg har i år besluttet ikke at have en traditionel adventskrans… jeg synes altid, jeg flytter rundt på den og sidste år endte det også med at der gik ild i hele kransen.

Jeg har øverst oppe på vores bogkasser lavet et lille stilleben, som ikke “skriger til himlen” af jul, men som jeg selv synes er elegant og simpelt.

En vist egentlig sjælden vist vinkel her på bloggen – fra den ende, hvor køkkenet og spisebordet står og ned mod stuen.

Espresso kopper med tal fra Design Letters / stor pompom fra Søstrene Grene / lille pompom fra Miss Etoile / sølvstjerne fra Normann Copenhagen
Styling og foto: Dorte Bak

Jeg har en utrolig langsom og hyggelig dag i dag. Pigerne er glade og leger godt, ild i pejsen, 10 cm tyk, hvid sne udenfor, hvilket giver rigtig godt lys at fotografere i og kassen med julepynt er netop hevet frem fra kælderen.

Rigtig glædelig første advent til jer alle.

Du kunne også være interesseret i

11 Kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.