0
Jul

No. 0396 – Snapshots fra en forgangen lørdag

Jeg holder lidt lav profil i disse dage. Det skyldes, at jeg har prioriteret min produktion i udstrakt grad den seneste tid, for at være klar til de to markeder samt levere på de bestillinger, som mange af jer løbende har lagt på shoppen. Jeg er mæt og sløv (og tilfreds) og prioriterer nu at hygge med sveskerne og kæresten samt at gøre klar til julen.

Faktisk var det en sød læser, der var så sød at gøre mig opmærksom på, at den franske blog Miluccia har vist mine grafiske hjerter frem og hold op, hvor bliver jeg glad, når I deler den slags med mig! 🙂

Lørdagen har været skøn, rolig og stadig effektiv. Her får I snapshots …

Afklippede snore på pakkekalenderen…
Smukt lysindfald…
Leg med dukkeler…

Hvad mon I andre har bedrevet weekenden med? I morgen står den på bagedag med mormor og hjemmebagte æbleskiver… Mmmm mums

Du kunne også være interesseret i

5 Kommentarer

 • Reply
  det ALLERBEDSTE...
  8. december 2012 kl 20:41

  Hej Dorte. Jeg kan godt forstå du prioriterer hyggen med familien efter en tid med travlhed og sygdom:0) Dejlige snapshots fra dit fine hjem:0)
  Det du kalder dukkeler, er det mon det samme som tørler?
  Kh. Louise

  • Reply
   by.bak - interior & lifestyle blog
   8. december 2012 kl 21:08

   Pas? Jeg har noget papirler og så dette dukkeler – forskellen er at dukkeleren ender med at være lidt tungere … Tørler kender jeg desværre ikke, men disse er fra Panduro 🙂

  • Reply
   det ALLERBEDSTE...
   8. december 2012 kl 21:15

   Ok, tak! Jeg har købt noget i vores lokale hobbybutik, som de kaldte for tørler, da jeg efterspurgte ‘sådan noget hvidt ler, der ikke skal varmes i ovnen, men tørrer af sig selv’;0) Jeg er vild med dine stager, og vil gerne lave noget lignende til mine vinduer. Vi har nemlig ikke særlig mange vindueskarme, men kun små karme, hvor mange købte stager er for store til at stå. En hjemmelavet stage med et lille julelys er målet, men nu ser vi hvad det dersens tørler kan:0)
   Kh. Louise

 • Reply
  Finurligefinesser
  9. december 2012 kl 7:30

  Jeg kan godt forstå at du er glad og stolt når dine ting blir vist frem – og så på Fransk – det er da super flot!!!!

 • Reply
  Miluccia
  12. december 2012 kl 10:32

  thank you very much! that’s the magic of the internet! You have a very beautiful blog!!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.