Udgivet i 5 kommentarer

No. 0396 – Snapshots fra en forgangen lørdag

Jeg holder lidt lav profil i disse dage. Det skyldes, at jeg har prioriteret min produktion i udstrakt grad den seneste tid, for at være klar til de to markeder samt levere på de bestillinger, som mange af jer løbende har lagt på shoppen. Jeg er mæt og sløv (og tilfreds) og prioriterer nu at hygge med sveskerne og kæresten samt at gøre klar til julen.

Faktisk var det en sød læser, der var så sød at gøre mig opmærksom på, at den franske blog Miluccia har vist mine grafiske hjerter frem og hold op, hvor bliver jeg glad, når I deler den slags med mig! 🙂

Lørdagen har været skøn, rolig og stadig effektiv. Her får I snapshots …

Afklippede snore på pakkekalenderen…
Smukt lysindfald…
Leg med dukkeler…

Hvad mon I andre har bedrevet weekenden med? I morgen står den på bagedag med mormor og hjemmebagte æbleskiver… Mmmm mums

5 tanker om “No. 0396 – Snapshots fra en forgangen lørdag

 1. Hej Dorte. Jeg kan godt forstå du prioriterer hyggen med familien efter en tid med travlhed og sygdom:0) Dejlige snapshots fra dit fine hjem:0)
  Det du kalder dukkeler, er det mon det samme som tørler?
  Kh. Louise

  1. Pas? Jeg har noget papirler og så dette dukkeler – forskellen er at dukkeleren ender med at være lidt tungere … Tørler kender jeg desværre ikke, men disse er fra Panduro 🙂

  2. Ok, tak! Jeg har købt noget i vores lokale hobbybutik, som de kaldte for tørler, da jeg efterspurgte ‘sådan noget hvidt ler, der ikke skal varmes i ovnen, men tørrer af sig selv’;0) Jeg er vild med dine stager, og vil gerne lave noget lignende til mine vinduer. Vi har nemlig ikke særlig mange vindueskarme, men kun små karme, hvor mange købte stager er for store til at stå. En hjemmelavet stage med et lille julelys er målet, men nu ser vi hvad det dersens tørler kan:0)
   Kh. Louise

 2. Jeg kan godt forstå at du er glad og stolt når dine ting blir vist frem – og så på Fransk – det er da super flot!!!!

 3. thank you very much! that’s the magic of the internet! You have a very beautiful blog!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.