0
Uncategorized

No. 0399 – Julefrit indlæg

Pyhhh, er jeg den eneste, der efterhånden synes at blogland trænger til et lille boost af ikke-jul? Misforstå mig ikke, jeg ELSKER julen og alle indlæggene om julen… bevares, jeg laver dem jo selv. Men måske netop derfor… jeg har researchet jul de seneste 3 måneder og lige nu, der har jeg bare lyst til at tænke i helt andre baner… bare for en dag.

Jeg har været på anti-jule-jagt på Pinterest og fundet skønne DIY´s og inspirationsbilleder frem. Lidt med strik, men mest med tryk…

Er der mon nogen, der lige strikker sådan en skøn sag til mig?
 
Strikket lampeskærm… på en eller anden måde ret cool, synes jeg
Jeg vil have både barn og hætte… nøj en lækkermås!

Jeg er til strik – altså jo, det er jeg, men jeg gider ikke selv at strikke. Heldigvis har jeg en ret så habil mor, der gerne strikker til pigerne. Jeg selv er mere til tryk – for mig er det jo serigrafirammerne, der svinges, når jeg skal trykke, men der er mange andre måder at lege med tryk og på Pinterest, er jeg gennem tiden faldet over nogle ret fine og sjove resultater og vejledninger. Prøv at se med her:

Synes det er ret cool at man lige kan snitte lidt i et viskelæder og lave sit helt personlige stempel. Er der mon nogle af jer, der har prøvet kræfter med lignende?

Du kunne også være interesseret i

19 Kommentarer

 • Reply
  Karina/Tungelunden
  11. december 2012 kl 7:11

  Nu har jeg godt nok selv lige lavet et julet indlæg, men må alligevel give dig ret 😀 det vrimler med jul og jule-giveaways, dejligt bestemt, men nu også godt, at se lidt andet 🙂

 • Reply
  Finn og Eva
  11. december 2012 kl 7:17

  Et dejligt indlæg i denne julestjerne tid:O) Jeg ved godt jeg lyder som en oldsag men sidst tryk var på sit højeste, engang for godt 35 år siden lavede jeg en masse ting på den måde, tryk med linoleums klodser, men også med kartofler, frugter, tændstik æsker og andre sjove ting så for mig er det ren nostalgi og rigtig dejligt at se kreativiteten blomstre på den måde igen.
  Eva

  • Reply
   by.bak - interior & lifestyle blog
   11. december 2012 kl 8:44

   Hvor skønt og jeg kan nu godt huske tiden, selvom jeg var meget meget lille. Husker masser af kartoffeltryk og batik-farve – det var herligt 🙂

 • Reply
  Karen Elisabeth
  11. december 2012 kl 7:48

  den øverste pude er nu godt hæklet… efter jul vil jeg da gerne lave en til dig – og så kan vi måske bytte med nogle af dine skønne sager…

  • Reply
   by.bak - interior & lifestyle blog
   11. december 2012 kl 8:43

   hi hi, hæklet >< strikket, potato >< potarto ... jeg er en tumbe til begge dele og vil ELSKE et bytte med dig, hvis du virkelig mener det. Jeg sender lige en mail, så kan vi bedre huske hinanden på det. Hav en skøn dag 🙂

  • Reply
   Karen Elisabeth
   11. december 2012 kl 10:40

   selvfølgelig mener jeg det 🙂

 • Reply
  Helena
  11. december 2012 kl 7:54

  Dejligt med et indlæg der ikke drejer sig så meget om julen, tak for det Dorte:-)

  Rigtig fine billeder, som kan bruges til dejlig inspiration:-)

  Good dag til dig.

 • Reply
  VivaTex
  11. december 2012 kl 9:22

  Dejligt at se lidt tryk igen, det er så sjovt. Trykker du på stof eller papir?

 • Reply
  Kristina/www.myhouseins.blogspot.com
  11. december 2012 kl 13:30

  Super lækker pude 🙂 gid man kunne strikke/hækle 😉

 • Reply
  Riks
  11. december 2012 kl 15:30

  Jeg har postet et par indlæg de seneste dage som ikke omhandler julen, – men om hemmeligheder, kager og mad – uden jul!
  Det er rigtig smart at bruge viskelæder til at trykke med…forholdsvis billig løsning og det stopper ikke inspirationen, – man skal ikke lede efter det ønskede tryk, nope; man snitter det bare selv og trykker løs ;0)

  // Cupcake-stylisten //

 • Reply
  Memento Vivere
  11. december 2012 kl 19:54

  Fine billeder du har fundet.
  Puden på det første billede ser ud til at være hæklet og ikke strikket, men det gør den jo ikke mindre fin. 🙂 Jeg er selv faldet over flere af dine udvalgte billeder med forskellige måder at stemple på. Der er mange sjove idéer. Jeg har efterhånden selv lavet rigtig mange stempler i viskelæder og elsker, hvor hurtigt og let man lige kan skabe sig et fint stempel til enhver lejlighed. 🙂 Hvis du (endnu) ikke har kastet dig over viskelæderstemplerne, så kan jeg klart anbefale dig at prøve. 🙂

 • Reply
  mamaolgi
  11. december 2012 kl 20:20

  SUPER! 🙂

 • Reply
  Mille
  11. december 2012 kl 21:25

  Sig mig!! – hvor dan kan jeg ikke være stødt på din blog før nu!? 🙂 Flot side og skøn inspiration du har fundet – skal lige rundt og lure i dine fine blogsider og melder mig straks som fast læser 🙂 Håber vi blogges ved. kh mille

 • Reply
  Thea
  22. december 2012 kl 21:18

  Dejlige billeder. Er det muligt med et link til de to første?

 • Reply
  Thea
  23. december 2012 kl 13:08

  Sikke fine billeder. Er det mulig med link til puden og barnehuen?

  • Reply
   by.bak - interior & lifestyle blog
   23. december 2012 kl 17:09

   Hej Thea. Beklager at jeg ikke fik vendt tilbage på din første henvendelse – tiden er lidt knap i øjeblikket – men du kan smutte over i dette album på Pinterest og finde de tre ting med links til: http://pinterest.com/bybak/knit-this/

   Håber det er svar godt nok til at du kan finde, hvad du søger 🙂 Rigtig glædelig jul.

 • Reply
  Kylie Hunt
  25. januar 2013 kl 23:22

  Hello. The top image is one of my cushions, made mid 2011 when I had the blog 3 Sheets…. (http://kylie-3sheets.blogspot.com.au/2011/07/premature-celebrations.html). My blog is now called Paravent. Please feel free to visit my Etsy shop to see my current work… (http://www.etsy.com/shop/Paravent).
  I would appreciate it if you could add my ©Kylie Hunt to the photo please and a link to my blog or shop. Thank you 🙂
  Kylie

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.