No. 0400 – En hurtig DIY med dukkeler

Livet leves stadig langsomt herhjemme, hvilket er rigtig dejligt og tiltrængt. Jeg er stille og roligt ved at vende tilbage til krea-formen og kan mærke, at der nok inden for et par dage kommer en uimodståelig trang til igen at sidde lidt ved symaskinen.

Julen nydes og for mig, er det helt ideelt med snevejret til at booste julestemningen. Jeg laver lidt kreativt, men også kun lidt…

De små stager har jeg lavet med dukkeler fra Panduro. Det er en super nem og hurtig måde at lave et par små unikke stager på. Leret er bare rullet ud, dermæst har jeg rullet henover et blondestof skøret strimler ud, som er rullet omkring almindeligt dekorationsler. De var tørre over natten og nu står de ret sødt i vinduet med små juletræslys i.

Så kom der lige et juleindlæg igen, men det er også helt oaky med mig, når jeg nu lige i går fik luft for lidt andet end jul.

madplan
Follow:
Share:

12 Comments

 1. 12. december 2012 / 8:31

  Hvor er de flotte! Sådan nogle vil jeg lave til min mor! Er der en bund i, og hvordan har du sat den på? 🙂

  • 12. december 2012 / 17:07

   Tusind tak for svar! Nu har jeg også laver nogle fine lysetager, venter kun på de tørre nu 🙂

  • 13. december 2012 / 9:07

   Wau du er hurtig – måske du viser frem på bloggen senere? Du er velkommen til at dele resultatet med mig og mine følgere på Facebook – enten ved at linke til et blogindlæg med dem eller blot uploade dit billede på væggen 🙂

 2. 12. december 2012 / 8:43

  Ej hvor er de søde! Hvordan står lysene fast så?
  For resten.. hvor har du ternene på din header fra? Jeg har ledt efter noget lignende til min baggrund på bloggen.. Er vild med din blog – keep up the good Work!

  http://niftybynehl.wordpress.com/

  • 12. december 2012 / 9:20

   Headeren har jeg lavet selv, tror jeg fandt noget på nettet men du kan også bare fotografere noget papir 🙂 Tak for de pæne ord … se mit svar ovenfor vedr. stagerne 🙂

 3. 12. december 2012 / 21:51

  Det er vildt fine og synes de skaber en helt bestemt hygge 🙂

 4. 13. december 2012 / 13:21

  Ej de er godt nok fiiine!!

 5. 13. december 2012 / 13:23

  så fine 🙂 og så endda nogenlunde nemt 🙂

 6. 16. december 2012 / 11:29

  Virkelig fed og dejlig simpel idé!
  Det skal jeg bestemt også prøve, når jeg er flyttet hjem til Danmark igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.