Udgivet i 9 kommentarer

No. 0402 – Røde prikker, der glæder

Jeg er vild med min minimalistiske jul i år og hjørnet i stuen med de hvide stager og grenene med fine røde bær gør mig helt glad inden i. Igen kommer jeg til kort og ved ikke, hvad grenene hedder, men det er jeg sikker på, der er nogle af jer andre, der kan hjælpe mig med?
Kubus lysestager fra Mogens Jensen / vasen er et gammelt marmeladeglas / TV-møbel fra Ikea
Foto og styling: Dorte Bak

I vores hjem er det kun små-pynterier, der har indfundet sig og det trives jeg faktisk vældig godt med. Jeg har lidt mere i ærmet til jer de kommende dage. Nyd weekenden 🙂

9 tanker om “No. 0402 – Røde prikker, der glæder

  1. Det ser også bare så fint ud med de røde bær til alt det lyse:) Jeg har i år erfaret at de hedder lex!

  2. Jeg er bare så vild med de grene, men de er ikke helt så lette at få her i Hedensted… Heldigvis fandt jeg en i fakta for en uges tid siden, som faktisk holder endnu…. Men på mandag skal jeg på årlige udflugt med min far, så jeg tænker København kan tilbyde mig en gren et eller andet sted.

    Der er smuk jul hos dig Dorte, det synes jeg virkelig…. Kender godt det med, at specielle kroge bare gir glæde helt inden i…. sådan nogle har jeg også i år….

  3. Meget flot! Er helt vild med din enkle stil – du kan det der med at lave små lækre stillebens 🙂

  4. Jeg har også en buket stående herhjemme, og er så glad for den, selvom rød normalt slet ikke er mig. Grenene hedder Ilex:-)

  5. Lekkert mot det hvite 🙂

  6. Det ser smukt ud – elsker også selv de fine røde bær.

  7. De er så fine grenene med de røde bær, jeg vil også gerne have nogle, men jeg er ikke lige stødt på endnu, måske når jeg det slet ikke inden jul – typisk mig!

  8. Så lækre billeder Dorte, simpelt og enkelt og fantastisk :0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.