Udgivet i 8 kommentarer

No. 0405 – Adventshygge og hjemmelavet lakridskonfekt

Mens helbredet stadig halter for mit vedkommende, så har vi trods alt hygget os denne weekend. Det tredje lys blev tændt i de smukke stager fra Design Letters og jeg fik lavet en lille portion konfekt.

Jeg har sjusset mig frem til fremgangsmåden med konfekthjerterne, så jeg er meget overrasket over, hvor vellykkede og lækre, de er blevet. De hvide hjerter har blød lakridskaramel inden i og en mælkechokoladebund, mens de brune hjerter har en blød midte af hindbærganache og frysetørrede hindbær på toppen.

Ellers er der the usual suspects med marcipan, nougat og masser af nødder.

I dag holder jeg en fridag sammen med søde-Morten og der skal købes julegaver og hygges. Glæder mig og alt efter hvad overskudet/helbredet tillader, så kunne det måske blive til en tidlig hentning af sveskerne med efterfølgende Tivoli-tur. Nu må vi se, hvordan dagen forløber… ellers er der jo tid endnu 🙂

8 tanker om “No. 0405 – Adventshygge og hjemmelavet lakridskonfekt

  1. lækre billeder af lækre sager… vores konfekt når aldrig udover marcipan og nugat – jo, måske en nød og noget shokoladeovertræk… hm…
    rigtig god bedring, her døjes vi nu også på 3. uge med en heftig forkølelse som bare slet slet ikke vil slippe overhovedet, det er altså et meget upassende tidspunkt.
    tivoli lyder skønt…

  2. Haps! Hvor ser de lækre ud, Dorte – ligesom alt andet du laver 🙂
    Er helt vild med de fine hjerter, måske du skal opdatere med en lille how-to…
    Ha en skøn dag 🙂

  3. Mm, hvor ser det lækkert ud. 🙂 Vil du dele en opskrift på den bløde lakrids karamel? Det lyder så lækkert.

    God fridag og julegave-shoppinglyst. 🙂

  4. Nam nam !!
    Dette ser jo så godt ut, med lakris karamell..Oppskriften har du den ?
    Til lykke med juleforberedelsene.

    Janne

  5. Uhm hvor ser det lækkert ud! 🙂 God bedring!

  6. hvor ser det hyggeligt ud i dit køkken, – vellykket konfekt 😉

    Hilsen
    cupcake-stylisten

  7. Mums det ser lækker ud.
    God dag.

    Mona

  8. Wow hvor ser det total prof ud. Dem gad jeg godt smage. Hvordan laver du lakridskaramel?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.