Udgivet i 3 kommentarer

No. 0406 – 2-årige og julestress, how to survive

Da vi fik børn, besluttede vi at indkøb ikke skulle foretages med børn, hvis der var tale om store indkøb, langvarige seancer og slet ikke i ulvetimen. Året igennem har vi en meget praktisk og struktureret tilgang til hverdagen, hvilket f.eks. frigiver tid og overskud til, at jeg kan fokusere på blog og kreativitet med god samvittighed.

Undtagelsen for reglen rammer så i december, hvor logistikken ikke hænger sammen… julegaveindkøb, flere aftaler med familie og venner, julefrokoster, juletræsfester og eget ønske om at pynte op, bage, skrive julekort m.v. I år har vi derfor forsøgt at have pigerne med på julegaveshopping, alternativt at en af os bliver hjemme med pigerne, mens den anden handler ind.

Uanset om det er første eller næste løsning, så gælder det om at kunne trække et (underholdende) trumfkort, når deres tålmodighed slipper op (eller vores egen). For tiden er der forskellige ting, der hitter lige fra HAMAperler, puslespil og dukker… som ikke lige kan hives op af tasken, når man er på farten, vel? Desuden er de vilde med digital underholdning på iPad m.v. Sidstnævnte har vi “kun” en enkelt af, så det foranlediger imidlertid lidt kampe om, hvis tur det nu er…

Derfor er det faldet i særdeles god jord, at vi er blevet tilbudt at teste den nye Sony Xperia V, som med top tunet skærm har lukket munden (på den velmenende måde!) på vores små yndlingspiger. De har været helt opslugt af film og youtube-videoer og jeg selv er mildest talt imponeret over et full-HD videokamera i en telefon og et kamera med 13 megapixels!!

Jeg tog et billede med den ved 21tiden og trods mulm og mørke, så blev billedet virkelig skarpt. Selvfølgelig ikke så godt som i dagslys hvor farverne ville komme til sin ret, men synes nu alligevel det fortjener en applaus. Min iPhone tager i hvert fald ikke så skarpe billeder kl. 21 i december måned 🙂

Vi har ikke lært telefonen helt at kende endnu og da det er et andet styresystem, end vi er vant til, så skal vi lige indstille tankegangen, men det skal helt sikkert nok komme. Under alle omstændigheder, så er den det fede trumfkort at trække, når man står i kø i Bilka med skrigeballon(er), som bare vil se Gangnam Style – oh thank you, siger jeg bare!

Hvis du vil vide mere om Sony Xperia V, så smut forbi deres Facebookside her.
PS. man kan bruge touchskærmen selv i regnvejr… sejt!

3 tanker om “No. 0406 – 2-årige og julestress, how to survive

  1. Ha ha ha hvor fedt. Gangnam style i Bilka, det gad jeg godt at se. Det lyder imponerende med den der Sony. Jeg forlader dog aldrig min iPhone! Nix wount do it!

  2. Dorte, jeg hæfter mig ved “meget praktisk og struktureret tilgang til hverdagen” Kan du dele ud af dine guldkorn?? Herhjemme er Karla og vil med at danse til Gangnam Style… Skønne skønne piger du har 🙂

  3. […] For det andet, så må I for tiden bære over med den forringede billedkvalitet. Jeg har forlagt opladeren til batteriet til det gode kamera og må derfor modvilligt tækkes med telefonens kamera. (Skulle have beholdt min Samsung Experia!!) […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.