0
Bolig inspiration Jul

No. 0407 – Ønsker jer alle en glædelig jul

Egentlig skulle vi jo nok ikke have et juletræ i år, og jeg er også godt tilfreds med det hvide pyntede træ. Men ak, for manden savnede et “rigtigt” juletræ og synes slet ikke det er blevet jul. Så jeg har taget det lille juletræ fra trappen ved hoveddøren og flyttet det ind i stuen med lidt pynt på… mon så det nu kan blive jul?

Glimmerbambier fra Norman Copenhagen / Stingray stol / Lampe fra Gubi / Kommode fra Wegner / Stage fra Ikea
Foto og styling: Dorte Bak

Jeg synes træet er så smukt og tæt, at det er synd at pynte det al for meget. Derfor nøjes jeg med små glaskugler i sølv og grå og lidt glitter på enkelte grene. Et par af min farmors vintagekulger har også fundet vej til træet, så lidt affektionsværdi er der plads til på det lille træ.

Jeg håber, at jeg når at skrive lidt mere inden jul, men hvis nu jeg ikke når det, så benytter jeg nu lejligheden til at ønske jer alle en fantastisk jul og jeg vil samtidig takke for et fantastisk blog-år, opbakning, udvikling og netværk. Tak 🙂

Du kunne også være interesseret i

7 Kommentarer

 • Reply
  Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma.
  21. december 2012 kl 10:45

  Jeg ville slet ikke overleve en jul uden juletræ. Jeg er SÅ barnlig og stædig hvad angår julen og traditioner..hahha :-). Men jeg synes da, at det trods alt virker ret så julet hos jer, også med et lille juletræ. Ønsker dig og dine en rigtig dejlig jul og jeg glæder mig til fortsat at følge med 🙂

  Kh Bettina

 • Reply
  Trine/Stjernepels
  21. december 2012 kl 11:19

  Det er smukt, træet, fint og enkelt – det passer godt ind i bloggen 🙂
  Rigtig god jul, og tak for skøn og lækker inspiration i december (og resten af året, for den sags skyld!) 🙂

 • Reply
  Mona Honnens
  21. december 2012 kl 11:43

  Hvor sødt, lidt har også ret..Glædelig jul til dig også.

  Mona

 • Reply
  Helena
  21. december 2012 kl 16:55

  Tusind tak Dorte, og rigtig meget i lige måde:-)

 • Reply
  Katja Astrup
  21. december 2012 kl 19:31

  Lækre billeder, dejligt at følge dig og din fantastisk inspirerende blog. Glædelig jul til dig og dine kære :o)

 • Reply
  Kirsten
  21. december 2012 kl 21:10

  Det ser perfekt ud:-) God jul! Kh K

 • Reply
  Anita
  21. december 2012 kl 22:43

  – også en rigtig glædelig jul til dig og dine, og tak for dine søde kommentarer.
  Jeg glæder mig til fortsat at følge med i dine inspirerende og æstetiske indlæg.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.