fbpx

No. 0407 – Ønsker jer alle en glædelig jul

Egentlig skulle vi jo nok ikke have et juletræ i år, og jeg er også godt tilfreds med det hvide pyntede træ. Men ak, for manden savnede et “rigtigt” juletræ og synes slet ikke det er blevet jul. Så jeg har taget det lille juletræ fra trappen ved hoveddøren og flyttet det ind i stuen med lidt pynt på… mon så det nu kan blive jul?

Glimmerbambier fra Norman Copenhagen / Stingray stol / Lampe fra Gubi / Kommode fra Wegner / Stage fra Ikea
Foto og styling: Dorte Bak

Jeg synes træet er så smukt og tæt, at det er synd at pynte det al for meget. Derfor nøjes jeg med små glaskugler i sølv og grå og lidt glitter på enkelte grene. Et par af min farmors vintagekulger har også fundet vej til træet, så lidt affektionsværdi er der plads til på det lille træ.

Jeg håber, at jeg når at skrive lidt mere inden jul, men hvis nu jeg ikke når det, så benytter jeg nu lejligheden til at ønske jer alle en fantastisk jul og jeg vil samtidig takke for et fantastisk blog-år, opbakning, udvikling og netværk. Tak 🙂
Follow:
Share:

7 Comments

 1. Jeg ville slet ikke overleve en jul uden juletræ. Jeg er SÅ barnlig og stædig hvad angår julen og traditioner..hahha :-). Men jeg synes da, at det trods alt virker ret så julet hos jer, også med et lille juletræ. Ønsker dig og dine en rigtig dejlig jul og jeg glæder mig til fortsat at følge med 🙂

  Kh Bettina

 2. 21. december 2012 / 11:19

  Det er smukt, træet, fint og enkelt – det passer godt ind i bloggen 🙂
  Rigtig god jul, og tak for skøn og lækker inspiration i december (og resten af året, for den sags skyld!) 🙂

 3. 21. december 2012 / 11:43

  Hvor sødt, lidt har også ret..Glædelig jul til dig også.

  Mona

 4. 21. december 2012 / 16:55

  Tusind tak Dorte, og rigtig meget i lige måde:-)

 5. 21. december 2012 / 19:31

  Lækre billeder, dejligt at følge dig og din fantastisk inspirerende blog. Glædelig jul til dig og dine kære :o)

 6. 21. december 2012 / 21:10

  Det ser perfekt ud:-) God jul! Kh K

 7. 21. december 2012 / 22:43

  – også en rigtig glædelig jul til dig og dine, og tak for dine søde kommentarer.
  Jeg glæder mig til fortsat at følge med i dine inspirerende og æstetiske indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.