No. 0410 – Ikke om jul, bare lige at…

… jeg har udskiftet shoppen med en Etzy shop. Jeg har længe været lidt utilfreds med Bigcartel, da jeg synes det er langsommeligt og ufleksibelt at lægge varer op. Desuden tror jeg der er mere at “hente” på Etzy, hvor søgeord og followers er en mulighed.

Derfor håber jeg, at I vil følge mig på Etzy fremover også – bare følg dette link til shoppen eller benyt linket, som bor i boblen ude til højre.

Efter nytår hiver jeg de resterende juleprodukter af, så de kan få en lang pause, så hvis du lige skal nå at have fingrene i grafiske julehjerter eller -træer, så er det sidste udkald. Til gengæld fifler jeg med lidt nye ting og muligheder, som forhåbentlig finder vej til shoppen inden for de første par måneder af 2013.

Rigtig glædelig jul til jer alle sammen og tak fordi I er de skønneste læsere, købere og glædesspreder, der findes.

Follow:
Share:

3 Comments

 1. 23. december 2012 / 20:40

  Du laver de smukkeste ting, held og lykke på etsy og glædelig jul til jer

 2. 23. december 2012 / 20:44

  ♥ Lovely blog! Thank you for inspiring!

 3. Anonymous
  24. december 2012 / 14:01

  EtZy?????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.