0
DIY Jul

No. 0415 – DIY med dukkeler

har du lyst til at lave ophæng med dukkeler? Så er her DIY tips til hvad du kan lave, og heldigvis er det super nemt.

Har du lige som jeg, leget med selvhærdende ler i år, så kan det være, du ligger inde med nogle rester, som skal bruges inden det er for sent.

Her er hvad jeg har brugt mit ler til og det satser jeg på, kan gemmes til næste år.

Dukkeler rullet ud over en gammel bordløber. Jeg har revet stykkerne ud, for at lade dem være rustikke og så har jeg bukket og bøjet dem en smule før tørring. Husk at lavet hul til snoren! Jeg har brugt vokset snor fra Panduro Hobby.
Dukkeler rullet ud over blondestof og skåret til en stor stjerne. Simpelt men ret fint synes jeg selv 🙂
Stjernen står diskret og hviler op ad væggen sammen med det lille juletræ og jeg er blevet helt glad for den, så jeg håber virkelig, at den kan bevares til næste jul.
Små stager. Rullet på samme måde som stjernen ovenfor, dernæst skåret og rullet rundt om en klump dekorationsler med juletræslys i.
Håber alle er ved at være klar til nytår – vi holder nytår med to par med børn og vi glæder os til god mad, vin og portvin (jeg lyder gammel ikk?!) 🙂

Du kunne også være interesseret i

6 Kommentarer

 • Reply
  Memento Vivere
  29. december 2012 kl 13:07

  Mange fine kreationer!
  Jeg har ikke leget med selvhærdende ler i år, så jeg kan slet ikke vise noget frem. I det nye år skal jeg dog helt sikkert prøve at lege med det. Tak for inspirationen. 🙂

 • Reply
  Sine - More Delisious
  29. december 2012 kl 19:07

  Hold nu op hvor er de søde de små stager til lys. Godt gået

 • Reply
  Nønne
  29. december 2012 kl 20:23

  Meget fine idéer. Har selv lavet noget lignende, men lysestagerne er jeg ret vild med. Kan man ikke gemme leret, hvis amn pakker det lufttæt? Har det en udløbsdato?

 • Reply
  Dorte
  29. december 2012 kl 21:02

  Hejsa, Har selv leget med leret et par gange, men kun een gang hvor det skulle være helt “glat” som din stjerne – hvordan undgår du at det “krøller” når det tørre? Mit stod i 3 dage under pres inden det var fint og der er jo så udfordringen at det ikke kan komme af med fugten….
  Smukke ting du har lavet i øvrigt ;o)

 • Reply
  Katja Astrup
  30. december 2012 kl 15:52

  Smukke ting Dorte :0) jeg har stået i panduro mange gange og været ved at købe det men tænkte om jeg nu kunne nå det ;0) jeg må have det tilgode til næste år :0)

 • Reply
  No. 0755 – Lidt hyggestemning fra mit hjem
  4. december 2013 kl 7:01

  […] læsere til det forgangne år, så pynten kan vist godt tåle lidt ekstra opmærksomhed. I dette indlæg kan du se, hvordan jeg har lavet dem og andre ting med den fine […]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.