0
Bolig inspiration

No. 0419 – Indretning med træ

Jeg elsker at trække naturens smukke materialer ind i indretningen og selvom jeg grundlæggende er til hvid, hvid og atter hvid, så synes jeg altså at træ er noget af det smukkeste til at peppe den hvide base op, hvis ikke det hele skal blive farvesprøjt.

I dag synes jeg vi skal inspireres lidt og jeg har på Pinterest fundet fantastiske produkter, indretninger, møbler og ideer, som alle har træ som den røde tråd.

Ingen af billederne er mine, men alle fundet på Pinterest. Hvis du vil finde frem til kilden, så tryk på det store P ude til højre og og kig på mine pins… eller spørg 🙂

English recap: I´ve decided to start the new year by doing an english recap on every post. A lot of foreign readers have submitted to the blog, which make me very happy. You can always use the translate function in the sidebar.

Today I want to show you some amazing wood decor. I love to supply the decor with natural materials and these are some of the beautyful pics I found on Pinterest.

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Sara Dalhoff
  2. januar 2013 kl 19:22

  Mmmmmh… 🙂

 • Reply
  Annchen
  2. januar 2013 kl 20:39

  I like…:) Jeg er stadig glad for mine malede møbler, men træ har altid haft en god plads herhjemme..

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.