0
Bolig inspiration Gør det selv & krea

No. 0422 – Til kjolerne

Når vi nu er ved træ og indretning (dette indlæg), så er det jo meget passende, at jeg endelig kan vise denne løsning frem. I lang tid har jeg planlagt at få pigernes kjoler op at hænge på en pind. Allerede i indlægget her nævnte jeg det første gang, men tiden flyver og så blev pinden også lige brugt til pakkekalender i december måned.

Nu har jeg endelig fået den op, med en ujævn hvid maling på og en fin snor. Er super glad for resultatet – lige som jeg havde forestillet mig det. Nu skal jeg bare lige have et par skruer ud af væggen og justeret nogle smådetaljer.

Jeg drømmer om at få lavet radiatorskjulere til hele huset, men her i børneværelset trænger behovet sig mere på end andre steder. Overvejer nogle midlertidige løsninger, men er kritisk, så synes ikke rigtig, der er en god mellemtingsløsning…
English recap: I have managed after long times planning to make a wooden hanger for the girls dresses ind their room. I enjoy the result and hope to find the time to repair the walls in a short time.

Du kunne også være interesseret i

17 Kommentarer

 • Reply
  Retro-Couture
  6. januar 2013 kl 18:24

  Den er virkelig smart!!

 • Reply
  Kirkesjov
  6. januar 2013 kl 18:34

  Det ser super godt ud! Lækkert og indbydende 🙂 Og bedst af alt – de kan ikke selv nå dem – ha ha – hvis de altså også er som alle andre små piger, at de vil skifte tøj HELE tiden 🙂

  Kh. Mette

 • Reply
  Mie
  6. januar 2013 kl 18:36

  virkelig fint. så kan man også gå og nyde noget af det allerfineste tøj også når det ikke er i brug 🙂

 • Reply
  Ævlebævle
  6. januar 2013 kl 18:40

  Jeg er vild med den løsning, det ser super godt ud, vi har også Filippas kjoler til at hænge så vi kan se dem, jeg syntes det er så hyggeligt.

 • Reply
  Ibsens
  6. januar 2013 kl 18:47

  Ej hvor sjovt – jeg har tænkt på præcis samme løsning til Bellas kjoler! Jeg er bare ikke kommet så langt endnu:-)
  Men igen, vi falder vist for mange af de samme ting;-)

 • Reply
  pif paf puf aka Lea.
  6. januar 2013 kl 18:52

  Super fint!

 • Reply
  Kristina/www.myhouseins.blogspot.com
  6. januar 2013 kl 19:01

  Super fint 🙂

 • Reply
  Mille
  6. januar 2013 kl 19:23

  Årh hvor ser det fint og indbydende ud- og de små bøjler er også lige i skabet- jeg er vild med det, flotte billeder!

 • Reply
  Mona Honnens
  6. januar 2013 kl 19:34

  Hvor ser det bare godt ud, god måde at gøre det på.

  Mona

 • Reply
  Angcenia
  6. januar 2013 kl 20:29

  ej det er en fed løsning, har selv tænkt i de baner, men aldrig fået udført det, men du fik da lige skubbet mig igang:0) Her drømmer jeg også om radiator skjuler, men som du siger er der ikke rigtig nogen mellem løsning, som er pæn, så det er et større projekt. Nu er 2013 kun lige begyndt, så måske vi kan se tid til at få det lavet:0)

 • Reply
  Julia Runge
  6. januar 2013 kl 20:57

  Super fint! Gid jeg havde plads til den slags herhjemme.. Der er desværre rigeligt med ting til skue 😉

 • Reply
  Maiken
  6. januar 2013 kl 21:08

  Rigtig god ide! Så får man nok også mere brugt de fine kjoler og tunikaer?

  Vi har altså også et hav af løse ender herhjemme og særligt på Agnes værelse…

 • Reply
  Nanna's verden
  6. januar 2013 kl 21:21

  Sikke en sjov og smart ide 🙂

 • Reply
  Katja Astrup
  7. januar 2013 kl 7:14

  Så fint :0) Jeg havde også altid min datters smukke kjoler hængende fremme da hun var mindre :0)

 • Reply
  Line / Kahr Kreation
  7. januar 2013 kl 10:00

  Hvor ser det fedt ud! Super godt løsning til de smås bøjletøj 🙂
  Jeg er helt vild med radiatorskjulere. Glæder mig til at se hvad I finder på.
  Kh Line

 • Reply
  Memento Vivere
  7. januar 2013 kl 18:26

  Hvilken henrivende idé med en hvidmalet gren som bøjlestang!
  Det ser flot ud.
  Jeg kan godt nikke genkendende til dit behov for radiatorskjulere. Jeg er heller ikke fan af mine radiatorers udseende. Hvis du finder nogle gode og nemme midlertidige løsninger, vil jeg hjertens gerne høre om det! Så lav endelig indlæg om det… 🙂

 • Reply
  No. 0880 – Børneværelses FAQ med links | by.bak interior & lifestyle
  31. marts 2014 kl 14:42

  […] som bøjlestang, hjemmegjort (DIY HER) // Lyskæde fra Happy Lights, blandet self // Plakat fra Ingela  ***  Branch as a clothes rack, […]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.