No. 0422 – Til kjolerne

Når vi nu er ved træ og indretning (dette indlæg), så er det jo meget passende, at jeg endelig kan vise denne løsning frem. I lang tid har jeg planlagt at få pigernes kjoler op at hænge på en pind. Allerede i indlægget her nævnte jeg det første gang, men tiden flyver og så blev pinden også lige brugt til pakkekalender i december måned.

Nu har jeg endelig fået den op, med en ujævn hvid maling på og en fin snor. Er super glad for resultatet – lige som jeg havde forestillet mig det. Nu skal jeg bare lige have et par skruer ud af væggen og justeret nogle smådetaljer.

Jeg drømmer om at få lavet radiatorskjulere til hele huset, men her i børneværelset trænger behovet sig mere på end andre steder. Overvejer nogle midlertidige løsninger, men er kritisk, så synes ikke rigtig, der er en god mellemtingsløsning…
English recap: I have managed after long times planning to make a wooden hanger for the girls dresses ind their room. I enjoy the result and hope to find the time to repair the walls in a short time.
Follow:
Share:

17 Comments

 1. 6. januar 2013 / 18:34

  Det ser super godt ud! Lækkert og indbydende 🙂 Og bedst af alt – de kan ikke selv nå dem – ha ha – hvis de altså også er som alle andre små piger, at de vil skifte tøj HELE tiden 🙂

  Kh. Mette

 2. 6. januar 2013 / 18:36

  virkelig fint. så kan man også gå og nyde noget af det allerfineste tøj også når det ikke er i brug 🙂

 3. 6. januar 2013 / 18:40

  Jeg er vild med den løsning, det ser super godt ud, vi har også Filippas kjoler til at hænge så vi kan se dem, jeg syntes det er så hyggeligt.

 4. 6. januar 2013 / 18:47

  Ej hvor sjovt – jeg har tænkt på præcis samme løsning til Bellas kjoler! Jeg er bare ikke kommet så langt endnu:-)
  Men igen, vi falder vist for mange af de samme ting;-)

 5. 6. januar 2013 / 19:23

  Årh hvor ser det fint og indbydende ud- og de små bøjler er også lige i skabet- jeg er vild med det, flotte billeder!

 6. 6. januar 2013 / 19:34

  Hvor ser det bare godt ud, god måde at gøre det på.

  Mona

 7. 6. januar 2013 / 20:29

  ej det er en fed løsning, har selv tænkt i de baner, men aldrig fået udført det, men du fik da lige skubbet mig igang:0) Her drømmer jeg også om radiator skjuler, men som du siger er der ikke rigtig nogen mellem løsning, som er pæn, så det er et større projekt. Nu er 2013 kun lige begyndt, så måske vi kan se tid til at få det lavet:0)

 8. 6. januar 2013 / 20:57

  Super fint! Gid jeg havde plads til den slags herhjemme.. Der er desværre rigeligt med ting til skue 😉

 9. 6. januar 2013 / 21:08

  Rigtig god ide! Så får man nok også mere brugt de fine kjoler og tunikaer?

  Vi har altså også et hav af løse ender herhjemme og særligt på Agnes værelse…

 10. 7. januar 2013 / 7:14

  Så fint :0) Jeg havde også altid min datters smukke kjoler hængende fremme da hun var mindre :0)

 11. 7. januar 2013 / 10:00

  Hvor ser det fedt ud! Super godt løsning til de smås bøjletøj 🙂
  Jeg er helt vild med radiatorskjulere. Glæder mig til at se hvad I finder på.
  Kh Line

 12. 7. januar 2013 / 18:26

  Hvilken henrivende idé med en hvidmalet gren som bøjlestang!
  Det ser flot ud.
  Jeg kan godt nikke genkendende til dit behov for radiatorskjulere. Jeg er heller ikke fan af mine radiatorers udseende. Hvis du finder nogle gode og nemme midlertidige løsninger, vil jeg hjertens gerne høre om det! Så lav endelig indlæg om det… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.