Udgivet i 4 kommentarer

No. 0425 – Mere træ til indretningen

I sidste uge fik I inspiration til at bruge træ i indretningen i dette indlæg, og de seneste indlæg har vist også lugtet lidt af savværk, så lad os da bare blive i genren. Jeg vandt nemlig disse fantastiske små huse fra Would Wood?, som nu står og pynter i min vindueskarm.

Jeg synes, de er vildt smukke med de tydelige årer og det douche farvevalg – perfekt til min smag. Du finder Would Wood lige her.
Er der i øvrigt andre end mig, der har problemer med uploadfunktionen på blogger i disse dage? Jeg er nødt til at uploade til Picasa webalbum før jeg kan trække dem ind i indlæggene – det er ret langsommeligt.
English recap: I love wood decor so I was extremely lucky to win these beautiful wood houses from Would Wood?. To find the shop of Would Wood? follow this link.

4 tanker om “No. 0425 – Mere træ til indretningen

  1. Dem har jeg også, de er bare så søde. Mine står på sprossen i vinduet.

    Mona

  2. Nej dette problem er jeg også kommet på, og bliver ligesom dig også nød til at oploade via Picasa, mega langsommelig proces:-(

  3. Hvor er de søde!

  4. Du er bare så svineheldig, at du har vundet de huse! Jeg er også gået over til at bruge webalbummet for at få komprimeret billederne til den rigtige størrelse. Og jeg synes faktisk det går hurtigere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.