Udgivet i 13 kommentarer

No. 0429 – Nyt pudearrangement i sofaen

Åhhh altså, det der med puder og sofaer. Jeg ELSKER puder, har alt for mange af dem (i hvert fald i følge kæresten) og synes altid jeg mangler sammenhængen, når jeg klasker dem op i sofaen. Er egentlig slet ikke selv til symmetri, men hvad der tiltaler mig ved det, er at det bliver roligt og “uforstyrrende”.

Nu har jeg renset lidt ud, flyttet nogle op oven på, nogle får en pause og nogle kommer måske slet ikke frem igen.

Det er ikke symetrisk, men det ser da mere roligt ud nu med rene linjer og store puder, der ikke drukner i hinanden. Jeg tror jeg beholder det, kan det godkendes?

English recap: I find it so difficult to find the cushions for the sofa, because I love cushions and therefore have too many of them. Right now I like just these three larger ones, because they create a calm and easy environment.

13 tanker om “No. 0429 – Nyt pudearrangement i sofaen

 1. Lovely arrangement on the sofa with the little touch of neon! I say you can NEVER have too many pillows 🙂

  1. My boyfriend dont agree with you but i do … Pillows are just great 🙂

 2. Tro mig, du er ikke den eneste, jeg har også op til flere både i min dobbeltseng og i min sofa, så er det vidst godt, at jeg ikke deler min lejlighed med en kæreste:-)

 3. Det ser rigtig godt ud! Men kendervalt til din problem stilling… 🙂
  Connie

  1. Ja det ER jo ikke et stort problem, men jeg er blevet åndssvagt meget optaget af puder i sofaen fordi jeg ikke har kunne ramme rigtigt / tak for kommentaren

 4. Det ser lækkert og tilpas tilfældig ud!

  1. He he tilfældigt ja, blink blink 🙂

 5. Det ser rigtig fint og pænt ud men for søren hvor jeg får en ubærlig trang til liiiige at tegne en skæv dims på din væg! 😉 undskyld!

  1. Tjahh, det kan jeg godt forstå du får… jeg har bare hele livet haft skæve dimser og dutter og lige nu er jeg et sted, hvor jeg vil have ro og rene linjer 🙂

 6. Godkendes? Det er da super flot!

 7. Less is more – enkelhed med et tvist, det kan jeg lide. Synes det ser rigtig godt ud, der i din sofa. Indbydende, enkelt, og samtidig hyggeligt.

  KH Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.