0
Bolig inspiration

No. 0436 – I glas og ramme

Når jeg hænger ting på væggen i mit hjem, så må det godt have noget betydning for mig. Nogle ting laver jeg selv, nogle er skæve og “utraditionelle”, nogle er fotografier og noget er “rigtig” kunst, som værdsættes lidt ekstra.Til venstre i sort ramme er et fotografi af en gammel kirke i Perugia, som jeg har fået printet som fotoplakat / Til højre i træramme en mixed media collage af Anna Sørensen, som jeg var så heldig at vinde i arbejdets kunstforening sidste år.

Du kan se mere af hendes kunst hvis du googler “Anna Sørensen kunst”, men det er ikke lykkes mig at finde en side, som er hendes desværre.

Jeg går og lurer lidt på Carsten Hansens streger og finder noget af det virkelig fascinerende. han er ufatteligt dygtig – det er der ikke noget tvivl om – men ikke alt ville passe på vores vægge herhjemme. Jeg har dog fundet et par stykker, som jeg er vild med og jeg havde sådan lyst til at dele det med jer… måske der er andre, der kunne blive fascineret, som jeg?

Se mere af hans streger her.

Skulle du have lyst til at se mere af, hvad jeg kan lide til væggene, så kig på mit label ArtStuff. Mine labels ligger i bunden 🙂

Du kunne også være interesseret i

6 Kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.