Udgivet i 6 kommentarer

No. 0436 – I glas og ramme

Når jeg hænger ting på væggen i mit hjem, så må det godt have noget betydning for mig. Nogle ting laver jeg selv, nogle er skæve og “utraditionelle”, nogle er fotografier og noget er “rigtig” kunst, som værdsættes lidt ekstra.Til venstre i sort ramme er et fotografi af en gammel kirke i Perugia, som jeg har fået printet som fotoplakat / Til højre i træramme en mixed media collage af Anna Sørensen, som jeg var så heldig at vinde i arbejdets kunstforening sidste år.

Du kan se mere af hendes kunst hvis du googler “Anna Sørensen kunst”, men det er ikke lykkes mig at finde en side, som er hendes desværre.

Jeg går og lurer lidt på Carsten Hansens streger og finder noget af det virkelig fascinerende. han er ufatteligt dygtig – det er der ikke noget tvivl om – men ikke alt ville passe på vores vægge herhjemme. Jeg har dog fundet et par stykker, som jeg er vild med og jeg havde sådan lyst til at dele det med jer… måske der er andre, der kunne blive fascineret, som jeg?

Se mere af hans streger her.

Skulle du have lyst til at se mere af, hvad jeg kan lide til væggene, så kig på mit label ArtStuff. Mine labels ligger i bunden 🙂

6 tanker om “No. 0436 – I glas og ramme

 1. Hejsa!
  Jeg er en af dine faste læsere. Du er velkommmen til at kigge forbi min hjemmeside og se mine malerier http://www.janelerche.dk

  1. Tak for det Jane, jeg skal sørge for at kigge forbi og tak for din kommentar 🙂

 2. Han laver nogen fede billeder vores hjem passer de bare ikke rigtig til

  1. Nej han er ikke allemandseje, men det er nok det jeg godt kan lide ved ham 🙂

 3. Tak for de søde ord…. 🙂
  Carsten siger også tak… 😉
  Kan nu også virkeligt godt li de andre ting du viser frem. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.