No. 0437 – Kufferten er pakket med…

I morgen suser jeg på skitur i fire dage med mine kollegaer og det skal blive skønt at få gang i skiene efter 3 års ufrivillig pause. Med i kufferten har jeg sørget for at have nogle yndlingsting, som ikke kan undværes.

Cashmere strømpebukser fra Sneaky Fox / Angoratrøje fra H&M / Herresko fra B-store / Bog om mine børns humør / lidt tegnegrej / Huile Prodigieuse fra Nuxe / Vintagekjole med blonder og pailetter / ulæste interiør magasiner

I kan nok se, at jeg forventer at kunne nå en hel masse, ikke? Nej programmet er pakket med faglige workshops og ski, men der bliver noget rejsetid og hvem ved, om man lige hiver en rolig aften ud af programmet, hvor den ikke skal stå på afterski?? Guderne skal vide, jeg trænger til det, så uanset hvad jeg ender med at give mig til, så vil jeg nyde, nyde og atter nyde.

Der bliver ikke helt stille på bloggen, da jeg har gjort lidt klar til jer de kommende dage – dog bliver jeg ikke så aktiv hos jer andre.

Ikke et ord om savn – jeg prøver at overbevise mig selv om, at hvis jeg ikke skriver det eller siger det højt, så kan jeg da selvfølgelig klare 4 dage uden mine børn (klart!) 🙂

madplan
Follow:
Share:

8 Comments

 1. 15. januar 2013 / 20:35

  Rigtig god tur Dorte, og jeg håber den bliver super god.

 2. 16. januar 2013 / 9:37

  Ha en rigtig god tur. Og når du først er afsted er det SÅ dejligt med lidt Dorthe-tid, hvor du kun skal tænke på dig selv og kan læse bog og blade uden at have det andet øje på børnene 🙂 Og når du kommer hjem er du sprængfuld af energi og familieoverskud 🙂 Det blir så fedt!
  Kh Line

 3. 16. januar 2013 / 11:03

  Ååårh jeg var også blevet inviteret på skiferie i en uge først, men så ændrede de det til to uger – og ville stadig gerne have mig med. Men jeg syntes to uger væk fra min skole lige var lang tid nok, så jeg takkede nej.

  Jeg ville bare så gerne på skiferie, jeg elsker det!

  Håber du får en fantastisk tur. Husk nu at nyd din alene tid, trods savnet. Det bliver dejligt at kunne lade sure miner og trodsalder blive hjemme hos faren, mens du kun skal tænke på dig selv!

  Kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.