Udgivet i 2 kommentarer

No. 0448 – Om at være bagud

Jeg er bagud på alle fronter. Jeg har lovet at måle nogle sko, tage billeder af nogle labels, svare på en milliard mails, kommentarer og henvendelser, deltage i dit og deltage i dat og så vil jeg vildt gerne finde tid og overskud til at få lavet nye rammer til nye trykkeprojekter. Har en masse godt inde i hovedet, som bare skriger på at komme ud… men al for lidt tid og samtidig et spændende fuldtidsarbejde og en skøn familie.

Det er ikke brok, bestemt ikke! Jeg er bare et menneske med mange jern i ilden, og som er overbevist om, at man godt kan det hele, når bare man brænder for ønsket i sig selv. Man bliver nærmest lidt personlighedsspaltet nogle dage…

Jeg har været mange indlæg tilbage og svaret på kommentarer, som alle er blevet læst mere end én gang. Jeres kommentarer elsker jeg – bare lige så I ved det – selvom jeg er en sjuft til at svare hurtigt.

Jeg får samlet op på alle de løse ender nu, så ved I det, hvis nu I sidder derude og venter på et eller andet fra mig.

2 tanker om “No. 0448 – Om at være bagud

  1. Det er tit når man har allermest travlt at man har hovedet fuld af idéer… når man så er tid igen, kan man ikke huske de gode idéer! Derfor: Skriv dem ned – det er lige et godt råd som jeg selv kan bruge, så måske du også kan ; ) God arbejdslyst : )

  2. Åhhh kender det har selv en periode lige nu hvor jeg ikke når alt det jeg gerne vil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.