Udgivet i 13 kommentarer

No. 0450 – Kan jeg få din mening?

Jeg lægger an til lidt nye tryk med en lidt anden stemning end dem, I tidligere har set. Jeg har i længere tid leget med lidt grafitti i forskellige farvekombinationer. Jeg er mest til det nedtonede farvevalg, så det ikke “larmer” for meget, men hvad synes I om denne stil?

Grafittiklatterne har jeg siddet og tegnet i hånden i tre varianter. Der er store, mellem og en kombination af helt små stænk og mellem. Jeg arbejder de tre lag oven på hinanden md tre forskellige rammer og jeg synes virkelig godt om virkningen.

Stoffet er en knækket hvid og trykkene skal blive til puder i størrelsen 40×40. Jeg har lavet nogle prøver og beholdt dem selv – du kan lige akkurat fornemme en bagest til venstre og forrest til højre. Nå, men kom med dommen og vær endelig ærlig ! 🙂

 
 
I eftermiddag får I en blog-anbefaling, som I skal glæde jer til :-)

13 tanker om “No. 0450 – Kan jeg få din mening?

 1. Kan godt li dine farveklatter 🙂

 2. er vild med den forreste hvor det bare kommer til at indgå som en del af stoffet, og så med et andet print ovenpå 🙂 good job!

 3. Super fine farver, er specielt vild m bjerg- trykket

 4. Jeg kan bedst li prikkerne, når de er alene på stoffet:)

 5. Jeg tager bare en af hver af dem du har i stolen ;0)

  Jeg kan godt lide dem – Men helt klart mest som et enkelt supllement til nogle lidt mere mønstrede puder…

 6. Jeg syntes det bliver for fersk kun med klatterne på det lyse stof, men det er rigtigt flot med bjerg-trykket.
  Tror det kunne være rigtig flot med de sarte farver på sort/mørk stof. ;O)

  Mona

 7. Jeg synes, at den udelukkende med prikker minder alt for meget om noget, der allerede ER lavet og trykt i et boligblad for lidt tid siden. Derfor stemmer jeg for kombien med bjerg-“detaljen” med prikker – dér bliver det nemlig mere DIG…

 8. Jeg tror at jeg tænker lige som Mona, at det ville være flot på en mørk pude med de sarte klatter. Ellers er det rigtig flot sammen med bjerget!

 9. Jeg syntes de er helt vild skønne! De grafitti stænk er vildt fede og det er i begge farver! Så fortsæt du bare, tror du har fat i den lange ende;-)

 10. Ærligt??? De er fede!! :-)))

 11. Er vild med kombi af mint, koral, sort og gul.. Arbejd du bare videre på det du har gang i :0)

 12. Det ser vildt godt ud 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.