Udgivet i 3 kommentarer

No. 0451 – Bloganbefaling … Menageriet

Jeg er blevet helt fortryllet af universet hos Sidsel, der beretter om sin “husholdning” på den skønne blog Menageriet. Jeg er vild med hendes evne til at fortælle gennem billeder og hendes børn er noget så skønne. Det er ren Emil fra Lönneberg og går rent ind hos mig.

Hun har ikke mange faste læsere, så jeg er simpelthen nødt til at bede jer kigge forbi – der er ingen tvivl om, at mange af jer, vil falde på halen over den stemningsfulde visuelle historie, som berettes på bloggen.

Her kommer lidt spam og jeg undskylder med det samme, men jeg kunne altså ikke begrænse mig. Det er virkelig en blog-godte!

3 tanker om “No. 0451 – Bloganbefaling … Menageriet

  1. Tak for tippet 🙂 så blev jeg fast læser.

  2. sjovt som nogle blogs simpelthen bare kiler sig fast hos en. Tak for tippet.

  3. Super fin blog, tak for tippet:0) Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.