0
Uncategorized

No. 0460 – Smugkig og en vinder af give away

I dag har jeg tilbragt i det hyggeligste atelier hos Jeanette Uldall – lige midt i pisserenden i København og i godt kollegialt selskab. Jeanette forstår virkelig at kickstarte nogle kreative processer og taget i betragtning at jeg ikke har malet ret meget tidligere, så er jeg ærlig talt stolt og overrasket over, hvor gode billeder, jeg kan bringe med mig hjem.

Billedkvaliteten er ikke i top, men det er blot fordi stemninge var præcis det med dæmpet belysning og brændeovn. Der kommer bedre billeder, når jeg får dem op at hænge på væggene herhjemme – det lover jeg 🙂

Jeg ville egentlig have skrevet sedler med alle lodder på, men da jeg er helt udmattet efter dagens kreative anstrengelser, orker jeg ikke og benytter i stedet randorm.org.

Vinderen er den mega hurtige Give Away er Mai-Britt med denne besked. Der er ingen mail eller blog, så sendmig en mail Maj-Britt. Hvis nogen kender hende, så prik endelig til hende 🙂

Tusind tak for jeres alle sammens deltagelse – der var utrolig mangle lodder og jeg måtte tælle mange gange 🙂

Du kunne også være interesseret i

8 Kommentarer

 • Reply
  ulla
  2. februar 2013 kl 21:25

  Fede billeder Dorte!
  Jeg synes der er god energi i dem. Glæder mig til, at se dem på dine vægge.

 • Reply
  Christina / KreaVilla
  2. februar 2013 kl 22:02

  Tillykke til den heldige vinder og hvor er det nogle flotte billeder du har malet.
  Kan især godt lide det første.

 • Reply
  Karen Elisabeth
  3. februar 2013 kl 7:44

  De er da blevet super gode – Dorte mangetalent ;0)

 • Reply
  Maria - punktogprik.dk
  3. februar 2013 kl 8:40

  Hvor er de fede! Du har jo et tydeligt talent. 🙂 Jeg drømmer også om sådan et kursus engang. Jeg tjente faktisk engang gode penge på at male, men til min billedkunsteksamen på læreruddannelsen fik jeg at vide af censor at jeg jo “var totalt talentløs”!? Og siden da er jeg gået i krampeagtig panik hver gang jeg ser et hvidt lærred. Sørgeligt, ikk? Men jeg drømmer om at komme i gang igen, og jeg tænker at sådan en workshop må være et godt skub. 🙂

 • Reply
  Katja Astrup
  3. februar 2013 kl 15:33

  Meget lækre billeder Dorte, er specielt vild med det nederste :o) Vi har et par stykker hængende i samme farver fra Art by LO købt for nogle år siden da hun havde en pop up shop i Fields :o)

 • Reply
  Fru Roed - Rodehovedet ;)
  3. februar 2013 kl 17:45

  Her helt vild med dine billeder.
  De har en fed udstråling, og farvekombination,.

  Glæder mig til at se dem på væggen 😀

 • Reply
  CEZILIA
  17. februar 2013 kl 20:48

  Det er virkelig nogle fine malerier du fik malet..
  Ærgerligt for vinderen, ikke at have set opslaget her.
  Håber for hende, at hun når at give sig til kende. Men ellers er vi da vist nogle stykker, som gerne overtager, synes jeg at kunne læse.
  Mvh. birthe.gug@live.dk

 • Reply
  Mai-Britt
  18. februar 2013 kl 8:25

  Har sendt dig en mail:)

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.