Udgivet i 2 kommentarer

No. 0463 – Besøg "Kjøbenhavn", hvis du er i København

I går smuttede vi hele familien ind til Amalienborg for at vise pigerne, hvor dronningen bor. De er meget glade for at synge Tornerose for tiden og siden nytårstalen har de været vilde med at se gardere på youtube. Det er jo også drøn sjovt, ikke?!

Vi så på “soldaterne” og gik rundt på pladsen, men kulden stjal den gode stemning, så inden vi anede af det, havde vi indfundet os i de lune og hyggelige omgivelser på restauranten “Kjøbenhavn”. De åbnede for ca. 3 mdrs siden og kan relateres til Nørrebro Bryghus.

Jeg kan ikke sige noget som dårligt om stedet – vi fik uovertruffen god service, lækker lækker mad og så fejler indretningen bestemt heller ikke noget. Hurra for det!

Restauranten er blevet dekoreret af aarhusianske mormorandme og inkluderer de fleste af Københavns vartegn på en humoristisk og genkendelig vis. Sjovt nok at man skal til Aarhus for at finde en, der kan billedliggøre vores elskede København 🙂

Indretningen er stram men stadig hyggelig og varm med klassiske stole fra 50´erne og sildebensparket.

 

Vi indtog en morgenkomplet og en frokosttallerken inkluderende røræg, hjemmelavet müslibar, skyr, rustik og meget lækker smoothie, pandekage, lunt friskbagt brød m.v.

Hvis du er i København, så stik hovedet forbi – det er et skønt skønt sted.

English recap: We visited a great new restaurant in Copenhagen that I can recommend to all of you going to Copenhagen. The food and service was great, but I especially appreciated the decor with cartoon drawings of CPH tokens and classic clean furniture.

2 tanker om “No. 0463 – Besøg "Kjøbenhavn", hvis du er i København

  1. Man BEHØVER ikke helt til Århus – Kasper Købke har også gjort det på GLIMRENDE vis…fantastisk tegner!

  2. Tak for tippet : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.