Udgivet i 2 kommentarer

No. 0468 – Nye tryk og aflastning i arbejdsværelset

Pyhhh jeg har svært ved at få produceret for tiden. Vinteren har virkelig drænet mig for energi og overskud og samtidig har samværet med børnene ændret sig, således jeg ikke har de huller i løbet af dagen, som jeg havde tidligere. De sover f.eks. ikke lur længere, så skal der trykkes og syes, skal det være om aftenen, når der er kommet i seng… og det kniber i denne mørke tid.

Lidt når jeg fra tid til anden og jeg arbejder på nye tegninger til nye trykkerammer, såvel som nye farvekombinationer og materialer. I løbet af foråret håber jeg på at få samlet trådene og kunne præsentere en lille forårskollektion af puder og lidt andet med tryk.

Her er et smug kig…

Jeg er langsomt ved at finde mig til rette i mit nye arbejdsværelse og det er en kæmpe fordel at være lige ved strygejernet, når jeg arbejder. Til stor glæde har jeg endda været en heldig kartoffel, fordi jeg er blevet bedt om at teste det ledningsfri strygejern fra Tefal… hold nu op, hvor er det skønt at slippe for den ledning.

Strygejernet, som jeg har prøvet af i nogle uger nu, bor i en ladestation på strygebrættet, som giver besked, når jernet skal tilbage til basen for at holde sig varmt. Den besked kommer relativt hurtigt, men jeg har udfordret tiden lidt og fundet ud af, at det stadig stryger super godt selvom stationen har råbt på sin buddy. Faktisk helt op til et minut efter første signal, synes jeg fortsat at strygningen går godt.

Dampfunktionen er super god, bedre end på vores gamle, og så skal man slet ikke undervurdere bevægelsesfriheden, når det hele foregår uden ledning. I forhold til syprojekter især er det en fordel, at man lige kan hive strygejernet hen, hvor arbejdet foregår og stryge kanter m.v.

Kunne du fristes? I så fald skal du have fat i Tefal Freemove og du kan se den ret alternative reklamefilm for strygejernet lige her

English recap: I´m testing a cordless iron wich makes a whole difference for my workprocess. Could you be tempted to get one too? It´s from Tefal and called Freemove

2 tanker om “No. 0468 – Nye tryk og aflastning i arbejdsværelset

  1. Hejsa,

    Jeg har fulgt med et stykke tid nu og er vild med dine mönstre. Du viste nogle puder for et stykke tid siden med bjergmönstret kombineret med noget “grafitti” og jeg syntes de var virkelig fede, sä jeg glaeder mig til at se hvad der kommer 🙂

    /Annemette

  2. Hi there! Have to say that I love your designs. Really inspiring shapes and mixing of colours. I used one of my favourite pics from you in my latest post (in & out 2013) to inspire my readers and of course linked your design back to your blog. <3/Kaisa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.