0
Bolig inspiration

No. 0475 – Tindåser og design

Skønne tindåser har det med at snige sig ind i mit hjem. Jeg prøver at overbevise mig selv om, at jeg må skille mig af med nogle af dem, men jeg kan ikke gøre det, når det kommer til stykket, så indtil videre gemmer de sig i kælderen og i skabe omrking i hytten.

De som står fremme fanger mit øje dagligt, så man kan vel roligt sige, at jeg værdsætter dem. Tidens favoritter er disse…

Smuk tedåse fra Normann Copenhagen. Det grafiske design er lavet af Anne Lehmann og fremstår i adskillige farve- og smagsvarianter

Sjove små “cigaret”dåser fra Søstrene Grene. Jeg elsker farven og de søde egern. Kassen i tin til højre er et genbrugsfund fra Affär.

Dåse med grafisk solgult mønster fra Ikea. Elsker det gule mønster ved siden af de pastelfarvede kopper.

Genbrugsdåse med Anita Wangel tegning og skønne farver.

Når nu man har en svaghed for tindåser og smukke mønstre, så er det da alt for skønt at få fingrene i teen fra Normann Copenhagen, som jeg fik i gave, da jeg besøgte deres showroom. Teen smager i øvrigt super og hele serien af tedåser er smukke og velduftende.
Te ægget fik jeg med teen. Det er smukt og praktisk – mere kan man ikke bede om.


English recap: I´m insainly weak when it comes to (old) tin cans and I just can´t get to the point where I can throw them out. At the moment these are my favorites and especially the tea-can from Normann Copenhagen with the cool graphic print.

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  line bank rønne
  5. marts 2013 kl 10:46

  Lækre dåser og dåser kan man ikke få for mange af. Mine bliver dog brugt til opbevaring i skabene – og ses derfor ikke hele tiden, men de springer i øjnene når man åbner skabene – skønt!

 • Reply
  Didde-Louise
  5. marts 2013 kl 16:58

  Åh ja, jeg er også helt skør med dåser. Må også sige at jeg har en svaghed for dem. Jeg er også ret vild med den the dåse fra Normann. Den havde jeg ikke set før.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.