No. 0478 – Collage i stuen

Jeg viste jer for nylig mine nye malerier fra workshoppen hos Jeanette Uldall og i forbindelse med ophængningen af dem måtte vi flytte rundt på de øvrige billeder i hjemmet.

I stuen er det resulteret i en collage, som jeg er blevet helt glad for. Hvorfor har jeg ikke før nu prøvet hænge tingene på denne måde?

PK22 stol fra Poul Kjærholm / Pude af Liberty / Rensdyrskind fra Bolia / Print fra Trine Struwe / Fotografi af Dorte Bak
Foto og styling: Dorte Bak

I skal i øvrigt have tusind tak for alle de søde komplimenter for mine “værker”. Jeg er ret overrasket og glad for at mærke, at så mange synes om dem. Nogle stykker har endda spurgt om jeg sælger, hvilket er yderst overraskende, men dejligt at høre og mærke.

English recap: When I brought home my paintings from the art workshop recently we had to move all our pictures, but the result pleases me a lot.

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

  1. 7. marts 2013 / 13:31

    Det ser rigtig godt ud sådan som du har hængt billederne :O)Jeg har selv en mani med at sprede dem hist og pist i rummene… jeg er også ved at samle sammen til en stor collage i min (forhåbentlig snart færdige) entre.

    Kh Jannie

    • 8. marts 2013 / 10:40

      Det giver helt sikkert en større effekt at samle det sammen. JEg synes der er blevet højere til loftet og at stuen er blevet mere “varm” efter jeg har lavet collagen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.