No. 0479 – Kaloriefattige snacks

Foråret nærmer sig hastigt og inden jeg opdager det, nærmer sig også det bryllup, som jeg selv og kæresten bliver hovedpersoner ved. Det der med at snige kroppen i en bryllupskjole og føle sig lækker-smækker m.v… tjah hånden på hjertet, så udfordres det en smule, så jeg føler mig pludselig vældig motiveret til at tænke over, hvad jeg indtager.

Min yndlingssnack for tiden er edamamebønner og honning pomelo. Pomelo´en er sød, fast og smuk og det eneste negative at skrive om den, er den tid man lige skal investere i at få den skrællet.

Har du forslag til smagfulde, kaloriefattige snacks? Del endelig 🙂

Follow:
Share:

13 Comments

 1. 7. marts 2013 / 18:49

  IIIIIH, skal du giftes?! Er selv blevet gift for 1/2 år siden. Det er den bedste dag! Held og lykke med forberedelserne, og NYD dem ;o) Sundt snacktip: skær æbler i tynde skiver, strøg dem med kanel og bag dem i ovnen til de bliver sprøde. Mmmm.

  • 8. marts 2013 / 10:38

   Jep, det er mere end tre år siden ham kæresten friede, men så kom der lige et par tvillinger og lagde verden ned, så først nu bliver det til noget. Vi glæder os – tak for æbletippet, det noterer jeg lige ned 🙂

 2. 8. marts 2013 / 5:40

  Mmh, polemo er så lækkert – og så er det dejligt forårsagtigt med melon <3

  – Anne

 3. 8. marts 2013 / 6:43

  Ihh tillykke med det forestående bryllup
  Pomelo smager bare super godt! Herhjemme er vi også glade for granatæble kerner……
  Kj Camilla

 4. 8. marts 2013 / 7:05

  Ej den frugt har jeg aldrig set her i den lokale brugs….den må være ny 🙂

  • 8. marts 2013 / 10:36

   Jeg har spist pomelo de sidste 10-12 år, men da jeg startede var de også vanskelige at opdrive. Nu får jeg dem over alt både i fakta og netto… honning pomelo skal du gå efter 🙂

 5. 8. marts 2013 / 9:10

  Uhh pomelo vækker minder – jeg har boet i Vietnam og der kaldte de den “diet-fruit” hvilket selvfølgelig gjorde at vi spiste den altid (og oreo, knap så diet agtigt) når jeg har lyst til sødt om aftenen, drikker jeg gerne en the der hedder cool mint, den tager det meste 🙂 tillykke med det kommende bryllup 🙂

  • 8. marts 2013 / 10:35

   Ha ha, hvor sjovt “diet-fruit”, men det er der jo noget om trods alt 🙂 Jeg kender godt theen, men jeg har aldrig brudt mig om de dersens mint-smage i mine drikkevarer, så den bliver nok ikke skrevet på min snackliste (det gør Oreo til gengæld, men den må vel ikke stå der??)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.