Udgivet i 20 kommentarer

No. 0489 – Bliver det for piget?

I går løftede jeg sløret for, at jeg har ladet mig inspirere af en tendens fra modebilledet. Sløjfer er et hit for tiden og jeg er vild med dem. Derfor har jeg lavet et par forsøgsudgaver af nye Ipad-sleeves med grafisk tryk og sløjfe som lukning.

Nu er denne på billedet bare en prøve, men jeg er gået i gang med at lave de endelige, som engang lander i shoppen. Der bliver lidt forskellige udgaver, men de vil alle have sløjfe-bindebåndet. Hvad siger I til det – bliver det for piget mon? Og endnu en ting, hvad ville du mon give for sådan et sleeve?

English recap: -yesterday I told you about a fashion inspiration which has resulted in some new sleeves for Ipad. The sleeve on the pics is just a prototype, but I am so satisfied with the result, that I have started making more in different combinations. They will in time be done og ready for the shop. What do you think – is it alright or too girly? And another thing – what would you pay for it?

20 tanker om “No. 0489 – Bliver det for piget?

 1. jeg synes den er fin og jeg er jo til piget ting og sløjfer 🙂

  1. Perfekt, så kan du måske fristes 🙂

 2. Smukt print som altid! Jeg synes en grov lynlås eller en anden smart, lidt enkel lukning ville klæde den bedre, men det er jo en smagssag :o)

  1. Hej Lisbeth. Ingen tvivl om at en grov lynlås ville være super. Jeg skal bare kunne sy dem rimelig hurtigt, hvis de ikke skal gå hen og blive alt for dyre, da jeg jo også lægger arbejdstid til selve trykket. Men jeg er enig med dig i at det også vil være et smukt udtryk!

 3. Jeg er vild med trykket og synes det er en god idé at kombinere det med en sløjfe – jeg kan godt lide at det er piget – det er stadig meget enkelt synes jeg faktisk. Jeg synes bare sløjfen er for stor i forhold til at båndet ser ret tyndt ud, men det er jo smag og behag.
  K.h.
  Christina

  1. Helt sikkert smag og behag, men nu tror jeg også at jeg på de endelige vil afkorte dem væsentligt, så måske vi rammer din smag? 🙂

 4. Jeg synes ikke det er for meget – Det at det er en sort sløjfe giver lige tilpas med kant til at det ikke bliver for meget

  1. tak for det, dejligt at høre 🙂

 5. For mig ville den lange/bløde sløjfe være i vejen. Jeg ville nok foretrække en lille fiks/fast en i stedet…sleevet i sig selv er smukt;)
  Hilsen fra
  Sanne

  1. Tak Sanne – selve længden tror jeg også skal afkortes en del, nu var det mest bare for at prøve. Lædersnøre er foreslået og det synes jeg ikke er et skidt forslag 🙂

 6. Jeg ville foretrække en elastik… Kan godt lide sløjfer, men tror den vil være i vejen her desværre.

  1. Ja det er nok en smagssag. Elastikker har jeg lavet på tidligere udgaver, men jeg synes de er træls at arbejde med, så jeg vil så gerne væk fra dem… i praksis er de fine, men jeg er nødt til at forsøge med noget forandring 🙂

 7. Sikke da et skønt mix af farver og materialer. Jeg synes bestemt ikke sløjfen gør det for feminint. Tværtimod er det en super god kontrast til de neongule detaljer 🙂
  Kh Line

  1. Tak Line, det er dejligt at få bekræftet 🙂

  2. PS. Er i øvrigt også helt fjollet med farvekombinationen selv… pastel lavendel og neongul, mmmm

 8. Jeg tror det ville se fedt ud med en lædersnøre i stedet. Den kan jo også bindes som en sløjfe, men er knap så piget.

  1. Uh, lædersnøre er en god ide… det kunne godt prøves af – tak for input 🙂

  2. Jeps jeg er fuld af dem 🙂 Håber at se en prøve på det, tror det vil være cool.

 9. Super flot med mix af farver og materialer! Er nok heller ikke til sløjfer – måske et sort gjord-bånd kunne bruges som afslutning, på en eller anden måde? Det er lidt rustikt, måske flot sammen med det fine tryk….

 10. […] LINKS: I showed you my old sleeve with neon printing here […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.