Udgivet i 2 kommentarer

No. 0493 – Et rigtigt pigehjem

Min kærete smutter nogle gange hjemme fra for at få lidt mandetid væk fra det østrogenfyldte hjem. Han er far til to ikke så lidt pigede piger og jeg selv er vist også pige med pige på.  Denne weekend rejser han ud i verden med “drengene” … (vist nok noget med en landskamp og nogle øl?). Det er fuldt fortjent – han er en hammer god kæreste og far og har langt mere overbærenhed i hverdagen end jeg selv har.

Det slog mig bare lige forleden, at hvis man er en mand, der ikke har hang til lyserøde sager og glimmer, så er det vist ikke så mærkeligt, at han kigger på sit hjem ind imellem og tænker “hvordan er alt det kommet ind i mit hjem?”

Her er et par helt tilfældige skud.

Pigerne fik tylskørter i går. Sikkert hit!

Endelig udgave af de nye sleeves til Ipad. De bliver nok en anelse større, så denne har jeg beholdt til mig selv.

Yndlingspynten for tiden. Topcoaten fra Sally Hansen er den bedste investering længe.

Har længe overvejet ny farve på stolene og har fundet dette pastellyserøde uld. Mon jeg kan overtale ham den søde til det?

English recap: My honey sometimes has to go out and away from our girly home. He is strangely not as excited about pinks and glitter as the there girls are. This weekend he goes out into the world with “his boys” … (something about a soccermatch and some beer, I think?). He deserves it and meanwhile we will have a girls party at home.

2 tanker om “No. 0493 – Et rigtigt pigehjem

  1. Kender det godt. Har lige lavet et indlæg om min mands “bjørnehjørne” i vores stue!
    Dejlige tylsskørter og neglelakker. Herhjemme er der guld på neglene. Er holdt op med at bide dem, og så skal der fuld skrue:-)
    God weekend.
    Kh. Kate

  2. det kender jeg godt bare modsat … her er der overtal af det mandelige køn og det kan ses i hjemme men så fimser jeg med min datter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.