0
Gør det selv & krea

No. 0504 – Blogtip: DIY or die

I lang tid har jeg fulgt ELLE interiör bloggens mange kreative påfund, hvor der er ideer små som store. Synes I kreative bloggere og læsere skulle slå et smut forbi og kigge nærmere på sagerne, men jeg har naturligvis plukket et par af mine favoritter, så I kan se, hvad jeg taler om…

Jeg elsker at blive inspireret og “DIY or die” er en af mine yndlings inspirationskilder. Noget af det kræver lidt “håndværkersnilde”, men det er der jo mange der er så heldige at have i husholdningen, blink blink 🙂

Besøg bloggen her.

English recap: ELLE interiör in sweden has a wonderful DIYblog that inspires me a lot. The pictures are some of my own favorites, but just click over and pay a visit. Its worth it!Follow this link.

Du kunne også være interesseret i

8 Kommentarer

 • Reply
  Anne
  1. april 2013 kl 15:21

  Lækker side. Tak for tips Dorte…

 • Reply
  Kristina/www.myhouseins.blogspot.com
  1. april 2013 kl 16:47

  Tak for tippet 🙂

 • Reply
  Christina / KreaVilla
  1. april 2013 kl 16:57

  Har set siden, men må indrømme jeg syntes siden er lidt uoverskuelige at navigerer rundt på.
  Jeg har dog et par ting på to do listen derfra: En beton fatning og beton-træ skamlen. Glæder mig til at få tid til at gå igang med det.

  • Reply
   by.bak - interior & lifestyle blog
   8. april 2013 kl 14:52

   Jep, jeg ved hvad du mener, men hvis du følger via bloglovin, så kan man dagligt lige tjekke det første billede. Jeg sidder heller ikke og surfer rundt på siden, men følger bare med løbende og pin´er de gode ideer 🙂

 • Reply
  Rikke Østfeldt-Witt
  1. april 2013 kl 19:38

  Uhhh….katteballerinaerne er da bare for skønne. Jeg mener at have set dem i en original og temmelig dyr udgave. Men kan ikke huske af hvem…hmm.
  Ikke desto mindre er det dejligt at jeg nu selv kan lave dem 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.