0
Bolig inspiration

No. 0505 – Fra min vinkel

Jeg elsker at sætte nyt i vasen og samtidig benytte det som en kærkommen undskyldning for at få ryddet den ende af bordet, som ellers har det med at blive opsamlingssted for diverse post, reklamer og alt muligt andet, som i løbet af ugen mangler et hjem…

Nu nyder jeg det, så længe det varer.

Stolene er loppefund / Bord fra Ilva / Lampe fra Moooi / Vase fra Kähler / Vinballon fra Smukt Brugt / Maleri egen produktion / Pude fra interior by.bak
Foto og styling: Dorte Bak

Nu ved jeg, at der sikkert er nogle, der har lyst til at spørge mig, hvad blomsterne hedder, så lad mig bare slå fast med det samme, at det aner jeg ikke. Men jeg faldt pladask for dem og synes de er SKØNNE!

English recap: Nothing is better than bringin home new flowers for the vases and these I absolutely fell for. I have no idea what they are called, by I enjoy the sight of them. The backend of the table always end up being messy because mail and all other different things end up their during the week. New flowers brought home equals tidying up.

Du kunne også være interesseret i

8 Kommentarer

 • Reply
  Riks
  2. april 2013 kl 15:05

  er det ikk en form for tidsler?

  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  • Reply
   by.bak - interior & lifestyle blog
   8. april 2013 kl 14:49

   Sikkert, jeg spurgte min mor om det samme. De tørrede også ret hurtigt ud, så det var kun lige 2-3 dage, de stod så flot. Men så er det jo godt, jeg har de smukke billeder nu 🙂

 • Reply
  Designloppen
  2. april 2013 kl 18:06

  De er så fine, men kan heller ikke lige huske hvad de hedder. Mine forældre har dem i deres have. Dejlig spisestue i har og hold op hvor er der lyst :0)

 • Reply
  Maiken
  3. april 2013 kl 13:13

  Smukke blomster. De ser næsten helt ukrudt agtige ud?

 • Reply
  Anne-Mette
  3. april 2013 kl 18:14

  årrhh hvor jeg kender det med bunken i den ene ende 🙂 🙂 Dejligt at rydde helt væk af og til – og så pimpe med fine blomster!!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.